Lupita Nyong'o se přidává k Black Panther

Vydáno: 14.05.2016 08:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Lupita Nyong'o bude dalším, kdo se přidává do castingu nadcházející marvelovky Black Panther. V hlavní roli se v sólo filmu znovu objeví Chadwick Boseman v režii Ryana Cooglera.
Chadwick Boseman ve filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Civil WarPrinc T'Challa aka Black Panther (Chadwick Boseman) si svou filmovou premiéru odbyl v poslední marvelovce Captain America: Občanská válka a jak známo, dostane svůj sólo film, který natočí režisér Creeda Ryan Coogler. Dalším hercem, v tomto případě ženou, která by mohla obohatit herecké řady Black Panther, je Lupita Nyong'o, o jejíž účasti se právě vyjednává. Pokud se její obsazení za pár dní skutečně potvrdí, šlo by o výraznou hereckou posilu zatím skoro 100% all black star teamu.

Zajímavé bude, zda se tu objeví také předchozí marvelovské tváře: Andy Serkis, který se jako úhlavní nepřítel "Černého Pantera" Ulysses Klaw v původním komiksu objevil v Avengers: Age of Ultron či Martin Freeman, který byl jako Everet Ross k vidění v "Občanské válce". Natáčení Black Panther teprve začne počátkem příštího roku. Na obsazení dalších rolí je tedy stále dost času. Premiéru by pak měl mít 16. února 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY