Ridley Scott se pustí do westernu

Vydáno: 12.05.2016 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Ridley Scott se znovu spojí se scenáristou Marťana Drewem Goddardem a natočí western podle knihy S. Craiga Zahlera, která se jmenuje Wraiths of the Broken Land.
Matt Damon ve filmu Marťan / The MartianRidley Scott sice právě natáčí sequel k Prometheovi Alien: Covenant, což mu ale nebrání myslet na své budoucí projekty. A jedním z nich by měl být western podle knihy S. Craiga Zahlera, která se jmenuje Wraiths of the Broken Land. Scott se tu navíc znovu sejde se scenáristou i producentem svého úspěšného Marťana Drewem Goddardem a Simonem Kinbergem. Věřte, nebo ne (já zprvu nevěřil), ale bude to vůbec poprvé, kdy se Scott pustí na westernové teritorium. Příběh bude o pokusu osvobodit dvě sestry, které byly donuceny k prostituci, ačkoliv prý kniha není westernová v pravém smyslu slova. Zahler v ní údajně kombinuje prvky "hororu, noiru a asijského ultra násilí".

Otázkou tak zůstává, kdy se Scott ve svém nabitém programu, kdy plánuje další sequely své "Alien" ságy a produkuje jiné projekty, mimo jiné i televizní sci-fi minisérii o rožšíření viru Ebola The Hot Zone, k tomuto projektu fakticky dostane. Ještě připomeňme, že Alien: Covenant uvidíme až za rok, což znamená že letos od Scotta nový film neuvidíme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY