Zorro Reborn: našel se nový představitel známého mstitele

Vydáno: 10.05.2016 15:05 - | foto: ArtCam

Syn slavného filmaře Alfonsa Cuaróna se pustí do předělávky původního Zorra - ten momentálně našel po dlouhé fázi pre-produkce svého hlavního představitele.
Fotografie z filmu Gravitace / GravityVe šlépějích svého otce Alfonsa se jeho syn Jonás Cuarón evidentně rozhodl pokračovat. Po scenáristické pomoci na otcově Gravitaci, k níž natočil doprovodný krátkometrážní snímek a letos se také dostal ke svému režijnímu debutu, imigrantskému thrilleru Desierto. A jako další kousek na něj v budoucnosti čeká reboot filmu o hrdinném Zorrovi, momentálně připravovaný pod jménem Zorro Reborn, možný název je však pouze také jednoduché Z.

A nejnovějším posunem v projektu se stalo obsazení hlavní role. Mladší Cuarón si i u tohoto projektu vsadil na osvědčenou spolupráci z debutu Desierto a znovu se tedy před kamerou potká s Gaelem Garcíou Bernalem (No). Tohle je tedy teprve jeden z prvních kroků vedoucích k úspěšnému natočení, ale čekat snad již nebudeme tak dlouho, jelikož by se nový příběh Zorra mohl začít natáčet již koncem letošního září.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY