Promo video z Rychle a zběsile 8 zachycuje natáčení na Kubě

Vydáno: 09.05.2016 13:02 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Natáčení osmého dílu Rychle a zběsile je právě v plném proudu. Promo video z natáčení ukazuje režiséra F. Garyho Graye a jeho štáb včetně hlavní hvězdy Vina Diesela a Michelle Rodriguez.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 7 / Furious SevenAkční série Rychle a zběsile pokračuje právě natáčeným osmým dílem série Rychle a zběsile 8, které probíhá na Kubě. Promo video "Behind the Scenes" ukazuje, jak probíhá natáčení, které po Jamesi Wanovi a jeho veleúspěšném sedmém díle převzal na režijní stoličce F. Gary Gray. Pro americké filmaře, stejně jako pro obyvatele tohoto ostrova, jde o historickou událost.

Jde o vůbec první takto velký hollywoodský projekt, který tu dostal povolení k natáčení. Prezident Obama před nedávnem zrušil sankce namířené proti komunistické zemi, která byla pro Američany po dobu vlády Fidela Castra vnímána jako země zla. Uvolněná atmosféra při natáčení ukazuje docela jinou tvář této země a jejích obyvatel. Mihne se tu i hlavní hvězda Vin Diesel a jeho herecká partnerka Michelle Rodriguez. Připomeňme, že novou tváří v této sérii tu bude Charlize Theron v záporné roli. 

Na promo video se podívejte níže. 

Behind the Scenes filmu Rychle a zběsile 8


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • jsem fanda (Evžen Mlátička, 09.05.2016 16:34) Reagovat

    serie Rychle a zběsile a jsem zvědavý na 8 s Fidelem Castrem v zádech

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY