Sharon Stone vstoupí do MCU. Zahraje si v sequelu Ant-Mana?

Vydáno: 09.05.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Hvězda Základního instinktu Sharon Stone oznámila, že se objeví v nadcházejícím projektu od Marvel Studios. Bude to v chystaném sequelu Ant-Mana, který chystá režisér Peyton Reed?
Fotografie z filmu Ant-Man / Ant-ManAmerická herečka Sharon Stone, jejíž hvězda nejjasněji zazářila v erotickém thrilleru Základní instinkt, by se po nevýrazné dekádě, v níž účinkovala v nepodařeném sequelu a nevyvedené komiksovce, mohla znovu dostat na A-list. Stone v televizním vystoupení The Late Late Show with James Corden uvedla, že se objeví v chystané marvelovce, aniž by ovšem specifikovala, o jakou půjde. Stone uvedla: "Budu dělat Marvelovku. Půjde jen o malou roli v nadcházejícím filmu od Marvela. Více nemůžu říct, jen, že to bude malá role."

Stone dvakrát výslovně zmiňuje slovo "malá" role, což by mohlo vést k myšlence, že se objeví v Ant-Man and the Wasp, chystaném sequelu Ant-Mana. Režírovat ho bude znovu Peyton Reed a své role si tu zopakují Paul RuddMichael Douglas a Evangeline Lilly. Zahraje si Stone Douglasovu manželku, Janet Van Dyne/ Wasp, která se v Ant-Manovi objevila jen v malém cameu? Logiku by to dávalo. Navíc by se tak dvojice Douglas-Stone znovu sešla poprvé od Základního instinktu. A nebo se Stone objeví v úplně jiné marvelovce? Snad až v Captain Marvel? To ukáží až další měsíce.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY