Charlize Theron v "Tully" Jasona Reitmana

Vydáno: 08.05.2016 09:21 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Charlize Theron si zahraje v nové komedii "Tully" Jasona Reitmana podle scénáře Diablo Cody, držitelky Oscara za Juno. Půjde o jejich druhý projekt po dramedii Znovu a jinak z roku 2011.
Charlize Theron, Patton Oswalt ve filmu Znovu a jinak / Young AdultPřed měsícem jsme přinesli zprávu, že se Charlize Theron chystá znovu sejít s režisérem Jasonem Reitmanem a scenáristkou Diablo Cody, se kterými spolupracovala před pěti lety na dramedii Znovu a jinak. Jejich nový film se bude jmenovat "Tully" a mělo by jít o dobrosrdečnější komedii než v případě jejich předchozího výše zmíněného filmu. Tuto zprávu oznámil Aaron L. Gilbert ze společnosti Bron Studios, která bude "Tully" koprodukovat. Produkce by se měla rozjet koncem léta ve Vancouveru. Vedle Cody, Reitmana a Theron se na filmu ještě znovu sejdou producenti Helen Estabrook a Mason Novick, kteří budou spolu s nimi jejich nový film produkovat .

"Tully" bude o matce tří dětí Marlo, která dostane od svého bratra noční chůvu jménem Tully. Ač zprvu neochotně, posléze se Marlo s Tully sblíží a vytvoří se mezi nimi přátelské pouto. Je jasné, že půjde o lehkou oddechovku, na kterou by mohlo publikum slyšet lépe než na Reitmanovy vážnější filmy, jakým byl například jeho poslední kus Muži, ženy a děti.

Charlize Theron momentálně natáčí poslední díl akční série Rychle a zběsile 8, kde bude hrát hlavní zlosynku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY