Michael Fassbender si zahraje sériového vraha

Vydáno: 05.05.2016 19:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Michael Fassbender si zahraje sériového vraha ve filmu Entering Hades. Film bude natočen podle skutečných událostí novináře a spisovatele, kterého jeho profese svedla na scestí.
Michael Fassbender ve filmu Macbeth / MacbethMichael Fassbender si minulý rok zahrál dvě velké role. Jednou z nich byla i role vražedníka v adaptaci klasiky Macbeth a nyní to vypadá, že si podobnou roli zahraje znovu v současné podobě. Alexander Dinelaris právě dolaďuje scénář, který původně napsal Bill Wheeler podle románu Johna Leakeho. Ten se v knize zabýval odstrašujícím skutečným případem Jacka Untervegera, rakouského žurnalisty a spisovatele, který ale ve svém výzkumu šel až tak daleko, že začal sám zabíjet. Půjde o trochu podobný projekt, jakým byl snímek The Iceman

Fassbender se za film postaví i jako producent a vynasnaží se najít i vhodného režiséra. Momentálně je v jednom kole, neboť právě natáčí Alien: Covenant a zároveň má dokončené čtyři filmy. Za 14 dní ho uvidíme v X-Men: Apokalypsa. A na tento rok má nachystané ještě tři filmy a všechno to jsou dramata: Weightless, krimi drama Trespass Against Us a do třetice The Light Between Oceans. Ke konci roku s ním uvidíme ještě spektakulární adaptaci populární videohry Assassin's Creed.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY