Komiksový Flash znovu hledá režiséra

Vydáno: 02.05.2016 19:55 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Superhrdina Flash, který aktuálně úspěšně působí v televizi, se v roce 2018 podívá i na velké plátno. Komiksový velkofilm v hlavní roli s Ezrou Millerem nyní znovu hledá nového režiséra.
Ezra MillerMinulý rok v říjnu Warneři oznámili, že další z komiksových adptací - The Flash, bude režírovat Seth Grahame-Smith. To už však teď neplatí. Kvůli "uměleckým neshodám" Smith tento projekt opustil. Ještě před tím Warneři chtěli pro Flashe získat dvojici Phil Lord a Chris Miller, kteří ale dali přednost spin-off Star Wars v zatím nepojmenovaném projektu o mladém Hanu Solovi. Studiu tudíž nezbývá než začít hledat znovu vhodného kandidáta na post režiséra. Představitelem Flashe zůstává Ezra Miller, který si ho zahraje i v právě natáčené The Justice League Part One.

Datum premiéry filmového Flashe je 3. března 2018, takže zatím má studio nějaký čas na hledání nového režiséra. Smith i přes to, že opustil Flashe, zůstává u Warnerů dále jako scenárista. Momentálně se podle jeho scénáře natáčí The Lego Batman Movie a psát začal i pokračování staré Burtonovky Beetlejuice 2

Ještě dodejme, že televizní podoba Flashe (Grant Gustin) si vede dobře a premiéra její třetí sezóny startuje 4. října 2016.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY