Affleckův Batman bude čelit celé skupině padouchů

Vydáno: 03.05.2016 08:30 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Untitled Batman Reboot, který bude režírovat herec a režisér Ben Affleck, by mohl obsahovat více ikonických padouchů, než byste čekali. Batman tak bude mít opět plné ruce práce.
Henry Cavill, Gal Gadot, Ben Affleck ve filmu Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiPoslední komiksovka od studia Warner Bros Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti byla pro většinu diváků zklamáním a dočkala se také mnoha negativních kritik. Dokonce ani tržby, které nyní momentálně činí zhruba 863 milionů celosvětově, jsou zklamáním, když se přihlédne k tomu, že je to první film, v němž se sešli dva největší superhrdinové z komiksového DC univerza. Warneři ale mají jedno eso v rukávu, kterým je samostatný Batman projekt Untitled Batman Reboot, který pro ně natočí Ben Affleck. Warneři se Afflecka k tomuto kroku snažili přesvědčit od doby, kdy bylo poprvé oznámeno jeho obsazení do role maskovaného mstitele do filmu Zacka Snydera.

Před nedávnem Warneři oficiálně potvrdili, že Affleck natočí svého Batmana. Affleck nyní píše scénář spolu Geoffem Johnsem. Podle zprávy Devina Faraci ze serveru Birth.Movies.Deaths, chtějí oba scenáristé přivést co možná nejvíce ikonických padouchů z komiksových předloh. Podle všecho chtějí oba natočit "ultimátní batmanovský film". Takže je možné, že místo jednoho ústředního padoucha bychom mohli vidět Batmana čelit hned celé skupině padouchů, které by mohl vést jeden hlavní, jako tomu bylo ve staré verzi Batmana, v němž se Tučňák, Joker, Hádankář a Kočičí žena všichni spojili dohromady proti Netopýřímu muži.

Margot Robbie, Adewale Akinnuoye-Agbaje ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílDalší z už dokončených komiksovek, znovu s Affleckem v roli Batmana, Sebevražedný oddíl, přinese další várku nových padouchů: Deadshot, Killer Croc, Harley Quinn a Jokera samozřejmě, takže i ti by se mohli například v cameu v Affleckově filmu objevit. Affleck si mezitím svoji roli maskovaného Netopýra zopakuje v právě natáčeném prvním dílu The Justice League Part One. Affleck také momentálně dolaďuje své prohibiční drama Live by Night, které bude mít v USA premiéru 20. října 2017.

Svého Batmana by pak Affleck mohl začít natáčet (snad) už za rok. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY