Mads Mikkelsen odhaluje svou postavu ve spin-off Star Wars

Vydáno: 30.04.2016 14:17 - Václav Limberk | foto: Danjaq, LLC, United Artists Corporation and Columbia Pictures Industries

Spin-off série Star Wars jménem Rogue One: A Star Wars Story se už dokončuje a oficiální premiéru bude mít v už prosinci. Herec Mads Mikkelsen nyní odhalil, jakou postavu tu bude hrát.
Felicity Jones ve filmu Rogue One: A Star Wars Story / Rogue One: A Star Wars StoryV nedávném prvním traileru ke spin-off série Star Wars, který natočil režisér Godzilly Gareth EdwardsRogue One: A Star Wars Story nebyla k vidění postava, kterou tu hraje dánský herec Mads Mikkelsen. Ten nyní v interview pro televizní stanici Sky prozradil, koho zde bude hrát. Pokud tuto informaci považujete za spoiler, tak dál nečtěte. V rozboru teaseru bylo napsáno, že klíčovou hlavní postavou zde bude ženská hrdinka na straně povstalců jménem Jyn Erso (Felicity Jones). Mikkelsen řekl: "Četl jsem scénář a zdál se mi nádherný. A Felicity hraje tuhle roztomilou, silnou ženu a já hraju jejího otce." Zatím nevíme, jak se bude jeho postava vlastně jmenovat, ale je pravděpodobné, že "Erso" by měl v jeho jméně figurovat.

Je možné, že jejich vztah bude poznamenán jistým stupněm odcizení, neb je v traileru zmíněno, že Jyn od svých 15 vyrůstala sama. A nebo naopak, slovo "nádherný", které Mikkelsen zmínil, může naznačovat, že v prvních scénách nebo flashabcích prožila Jyn s otcem štastné časy předtím, než zůstala opuštěná. Je možné, že se jeho postavě něco stane, což Jyn donutí přidat se k rebelům a bojovat proti Impériu? Mikkelsen už více neprozradil, i tak se omlouval, že toho "řekl až moc". Edwards již dotočil a nyní probíhá fáze post-produkční.

Příběh o tom, jak piloti rebelů ukradli plány Hvězdy smrti, dorazí do kin 15. prosince 2016.

Mads Mikkelsen prozrazuje charakter své role v Rogue One: A Star Wars Story


Originální trailer filmu Rogue One: A Star Wars Story


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY