Vetřelec Neilla Blomkampa vrátí do série postavu Newt

Vydáno: 29.04.2016 10:13 - Václav Limberk | foto: Twentieth Century Fox Film Corporation

Režisér nového Vetřelce, který bude pátým dílem série, potvrdil, že se vrátí postava Newt známá z druhého dílu série Vetřelci. Neill Blomkamp uveřejnil concept-art Newt na svém Instagramu.
Carrie Henn ve filmu Vetřelci / AliensPřed pár dny jsme vás informovali o tom, že páté pokračování Vetřelce známé jako Untitled Neill Blomkamp/Alien Project je prozatím ve stádiu čekání na to, až Ridley Scott dokončí svůj konkurenční projekt Alien: Covenant. Režisér Neill Blomkamp nejdříve ve svém concept-artu minulý rok naznačil, že se v jeho verzi znovu setkáme s postavou desátníka Hickse z Vetřelců, kde ho hrál Michael Biehn. V listopadu pak připojil zprávu, že v něm bude i postava holčičky Newt (Carrie Henn), která jako jediná přežila řádění Vetřelců v opuštěné kolonii. Nyní k tomu Blomkamp v rámci takzvaného "Alien Day", který proběhl před třemi dny, připojil concept-art 27leté Newt. 

Blomkamp se rozhodl, že svým Vetřelcem, který bude v pořádí pátým dílem, série naváže pouze na první dva díly a oba následující sequely, Vetřelce³ i Vetřelce: Vzkříšení bude ignorovat. Většina fanoušků série včetně Blomkampa si totiž myslí, že skutečně kvalitními díly jsou právě první dva, které chce následovat. Tento postup mu pak umožňuje "oživit" postavy Hickse a Newt, které zlikvidoval "nihilista" Fincher ve třetím Vetřelci.

Na Blomkapmův concept-art Newt se podívejte v galérii k chystanému filmu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • jsem velkým fanouškem Alien ságy,moc se těší... (Alienfanatic, 30.04.2016 11:11) Reagovat

    jsem velkým fanouškem Alien ságy,moc se těším na další přírůstek do této legendární série.Moc mě těší návrat Newt,,doufám že Blomkamp naváže kvalitou na první dva díly Ridleyho Scotta,je to velká výzva,a taky samozřejmě jsem moc zvědav na Ellen Ripley ,tu nemůže hrát nikdo jiný než Sigourney Weaver!!!

  • Vetřelec 3 (Martin, 01.05.2016 12:23) Reagovat

    Já bych třetího Vetřelce vůbec nezavrhoval. Kdyby studio nekecalo do práce Finschrovy tak výsledek mohl být ještě lepší. Prodloužená a hlavně jinak sestříhaná verze není vůbec špatná.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY