Blade Runner 2 obsazuje Sylvii Hoeks do hlavní role

Vydáno: 27.04.2016 12:46 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Pokračování Blade Runnera se už brzy začne natáčet a k už známému obsazení, kde jsou například Harrison Ford a Ryan Gosling, se nyní do hlavní role přidává holandská herečka Sylvia Hoeks.
Fotografie z filmu  / Blade RunnerDenis Villeneuve začne v červenci režírovat druhý díl Blade Runnera s pracovním názvem Untitled Blade Runner Project. Holandská herečka Sylvia Hoeks nyní získala kýženou havní roli a uvidíme ji po boku takových hvězd jako Harrison FordRyan Gosling a Robin Wright. Z dalších známých herců, kteří už byli obsazení, jsou Ana de Armas a Dave Bautista. O sequelu kultovní sci-fi se zatím mnoho neví, pouze to, že bude zasazen o několik desítek let po událostech z prvního filmu.

Scénář napsali Hampton Fancher a Michael Green, kteří následují původní scénář Fanchera a Davida Peoplese, kteří adaptovali povídku Philip K. Dicka "Do Androids Dream of Electric Sheep". Podle koproducentů společnosti Alcon Brodericka Johnsona a Andrewa Kosovea je Hoeks "zářivým talentem a úžasnou herečkou v celé škále rozličných rolí".  U nás je známá například z filmu Nejvyšší nabídka. Brzy ji budeme mít možnost vidět v akčním thrilleru The Lake. Nicméně hlavní role v takto velkém hollywoodském projektu bude mít na její kariéru zásadní vliv.

V Blade Runnerovi 2 ji pak uvidíme spolu s ostatními 5. října 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY