Režisér Ledové archy začíná natáčet Okju

Vydáno: 26.04.2016 15:27 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Jihokorejský režisér Bong Joon-ho začíná natáčet po postapokalyptické sci-fi Ledová archa nový projekt Okja, do kterého znovu obsadil Tildu Swinton a nově i Jakea Gylenhalla.
Fotografie z filmu Ledová archa / SnowpiercerJihokorejský režisér Bong Joon-ho, který naposledy natočil originální "zmrzlou" sci-fi Ledová archa, o které jsme psali zde, se právě pustil do natáčení nového filmu, který se bude jmenovat Okja. Znovu v něm bude hrát Tilda Swinton. Vedle ní se tu objeví řada herců jako Jake GyllenhaalLily CollinsPaul Dano nebo Steven Yeun. Hlavní roli postavy Miji Bong svěřil herečce Seohyun An. Natáčet se bude v USA, Kanadě a Jižní Korei. 

Podle tiskové zprávy bude mít Okja označená jako "smělé, velké dobrodružství" nádech klasického anime Princezna Mononoke, ale bude se odehrávat v moderní době. Zápletka se bude soustředit na ústřední postavu mladé dívky Miji, která musí riskovat všechno, aby zabránila mocné nadnárodní společnosti unést jejího nejlepšího přítele v podobě obrovského zvířete jménem Okja. Režisér Bong k tomu řekl, že chce "ukázat krásu, stejně jako hrůzu, která může být zvířetem a člověkem". Okja bude dalším filmem, který bude distribuovat Netflix, takže bude dostupná online někdy v roce 2017 stejně jako ve vybraných kinech.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY