Remake Jumanji nabírá Kevina Harta s Rockem

Vydáno: 25.04.2016 10:39 - | foto: facebook tvůrce

Po dvaceti dvou letech se v roce 2017 na plátna vrací nová verze rodinné komedie Jumanji, ve které původně zářil Robin Williams. Toho v tomto dobrodružství v džungli nahradí Dwayne Johnson.
Robin Williams ve filmu Jumanji / JumanjiPřípravy na dlouho chystaný remake přes dvacet let staré dobrodružné komedie Jumanji se rychle blíží k natáčení s nabíráním představitelů hlavních rolí. Původní hlavní role Alana a Sama Parrishových, které ztvárnili tenkrát Robin Williams a Jonathan Hyde, by momentáně měli nahradit v předělávce Dwayne "The Rock" Johnson a Kevin Hart. Oba momentálně vyjednávají se studiem, ale svou účast momentálně oficiálně potvrdil jen Johnson přes Instagram.

Nebude to rozhodně poprvé, kdy spolu tito dva herci budou natáčet, v červnu půjde do kin jejich společná akční komedie Centrální inteligence, ve které můžete vidět, jak se jako duo na plátně osvědčí. Ale zpět k novému Jumanji, to na rok 2017 chystá režisér Jake Kasdan, kterého zatím můžete znát například díky komediím Zkažená úča a Sex Tape.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY