Sigourney Weaver přináší novinky ohledně pátého Vetřelce

Vydáno: 23.04.2016 13:02 - Václav Limberk | foto: 20th Century Fox

Herečka Sigourney Weaver nabádá diváky, aby byli trpěliví ohledně chystaného pokračování Vetřelce v režii Neilla Blomkampa. Podle jejích slov se čekání na chystaný sequel vyplatí.
Sigourney Weaver, Michael Biehn ve filmu Vetřelci / AliensV přípravách na takzvaný "Alien Day", pro který si studio Fox vybralo 26. duben, 37 let od premiéry Vetřelce a 30 let od premiéry Vetřelců, se hlavní herecká hvězda obou klasických "vetřelčích" filmů Sigourney Weaver rozhodla povzbudit fanoušky, aby trpělivě vyčkali na chystané pokračování prozatím označené jako Untitled Neill Blomkamp/Alien Project. Weaver sdělila, že tento projekt je stále v procesu vznikání, i když je zatím pozastaven kvůli konkurečnímu projektu Ridleyho Scotta, který momentálně natáčí Alien: Covenant, sequel čtyři roky starého Promethea.

Podle jejích slov Scott požádal režiséra Neilla Blomkampa, aby "našeho Vetřelce nezačal dělat dříve, než dotočí Promethea 2". Weaver dále uvádí, že mají k dispozici "úžasný scénář" a pochvaluje si práci s Blomkampem, se kterým spolupracovala na jeho předchozí sci-fi Chappie. Sdělení uzavírá slovy, že "to bude trvat trochu déle, ale rozhodně to bude stát za to (čekání)". 

Dodejme, že Weaver se ve Scottově filmu neobjeví a že "Vetřelec Neilla Blomkampa" bude navazovat pouze na dva první díly série, tedy na oba výše zmíněné snímky Vetřelce (1979) a Vetřelce (1986). Po boku Weaver se objeví Michael Biehn jako desátník Hicks a mohla by se v něm v novém obsazení objevit i 27letá Newt, kterou ve Vetřelcích hrála Carrie Henn. Weaver jinak tento rok uvidíme ve vedlejších rolích hned dvakrát, v nových Krotitelích duchů a později i ve Volání netvora.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY