Emilia Clarke říká, že se v dalším Terminátorovi neobjeví

Vydáno: 23.04.2016 11:37 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Emilia Clarke, představitelka Sarah Connor z Terminator Genisys, řekla, že se žádného dalšího pokračování terminátorské ságy účastnit nebude. Otázkou je, zda se nějakého dalšího pokračování vůbec dočkáme.
Emilia Clarke ve filmu Terminátor Genisys / Terminator GenisysBudoucnost terminátorské franšízy je po všeobecném zklamání z posledního příspěvku k této sérii Terminátor Genisys nejasná. Představitelka Sarah Connor Emilia Clarke ale dala svým "Ne" najevo, že se žádného dalšího pokračování účastnit nebude. Není divu. Terminator Genisys měl znovu nastartovat populární franšízu a měl být počátkem nové série. Po bídných amerických tržbách (89 mil. oproti 155 mil. rozpočtu) a stejně bídných kritkách se studio Paramount rozhodlo už v lednu, že plánované pokračování, které už mělo připraveno datum premiéry na 19. květen 2017, raději stornuje.

Takže jeho hlavní hvězda Arnold Schwarzenegger nyní musí čekat, co bude s "jeho" kultovní sérií dále. Práva na tuto sérii se navíc v roce 2019 vrátí k původci této série Jamesi Cameronovi, kterého momentálně zaměstnává (na spoustu let) natáčení čtyř sequelů Avatara. Takže je dost možné, že Cyborgové z Terminátora budou sedět v koutě ještě hodně dlouho, než a pokud vůbec se je ještě někdy Cameron rozhodne přivést znovu k životu nebo pokud o práva na ně bude mít zájem někdo jiný.

Co se týče Emilie Clarke, ta se v neděli večer vrací v premiéře šesté sezóny Her o trůny a uvidíme ji také v romantické komedii Než jsem tě poznala. Arnold Schwarzenegger by se pak měl letos objevit ve filmu o leteckém neštěstí 478. Naplánované pak má ještě dvě pokračování. Prvním je sequel Dvojčat a druhým je The Legend of Conan.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY