Pokračování Blade Runnera uvidíme už za rok

Vydáno: 23.04.2016 10:47 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

S napětím i obavami očekávaný sequel Blade Runnera bude mít premiéru už příští rok. Režíruje ho Denis Villeneuve a vrátí se v něm i jeho největší hvězda Harrison Ford jako lovec replikantů Rick Deckard.
Fotografie z filmu  / Blade RunnerDatum zatím ještě Untitled Blade Runner Project bylo přesunuto z 12. ledna 2018 na 6. října (u nás 5. října) 2017. Rozhodla tak produkční společnost Alcon Entertaiment, aniž by přitom blíže vysvětlila důvod této změny. Natáčení sequelu Blade Runnera přitom teprve začne. Režírovat ho bude Denis Villeneuve podle scenáře Hamptona Fanchera a Michaela Greena. Z obsahu filmu je zatím známo pouze to, že jeho děj se bude odehrávat několik desítek let po ději původního filmu.

Z něj se vrátí Harrison Ford jako lovec replikantů Rick Deckard. Spolu s ním se v něm objeví Ryan Gosling a Robin Wright a Dave Bautista. Nejnovějším přírůstkem do obsazení je pak Ana de Armas, která podle tiskové zprávy k filmu podepsala kontrakt na "hlavní roli". Režisér původního filmu Ridley Scott bude na sequel dohlížet z pozice výkonného producenta a kameramanem filmu bude Villeneův častý spolupracovník Roger Deakins. Ještě si tedy zopakujme jednou - Untitled Blade Runner Project dorazí do kin 5. října 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY