Vin Diesel představuje nový plakát pro Rychle a zběsile 8

Vydáno: 23.04.2016 10:17 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Pokračování akční série Rychle a zběsile s pořadovým číslem 8 se blíží, i když nás od něj dělí ještě celý rok. Vin Diesel pro něj představil nový plakát s novým názvem Furious 8.
Ještě v lednu Vin Diesel při promo kampani na sociálních sítích představil první plakát osmého pokračování akční série Rychle a zběsile, kde byl označen jako Fast 8. Nyní je zpátky s novým plakátem, který naznačuje změnu názvu na Furious 8, anebo snad odhaluje celý název filmu slovo po slově? Ať už bude finální název osmého dílu Rychle a zběsile jakýkoliv, faktem je, že ho režíruje F. Gary Gray a že v něm uvidíme obvyklé Dieselovy spoluhráče. Jmenovitě jde o jména Michelle RodriguezTyrese GibsonLudacris a Dwayne Johnson.

Diseleova parta bude čelit novému záporákovi v podání Charlize Theron v zatím ještě blíže nespecifikované zápletce. Vrátí se také Kurt Russell jako tajemný Pan Nikdo a jako jeho chráněnec se v sérii nově objeví Scott Eastwood. Natáčet by se mělo na Islandu, v Atlantě a New Yorku a na Kubě (pokud dostanou filmaři povolení). Do kin by mělo Rychle a zběsile 8 dorazit 14. dubna 2017.

Oba plakáty můžete zhlédnout v galérii k filmu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY