Keatona ve Spidermanovi vystřídá Iron Man

Vydáno: 22.04.2016 16:55 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Zatímco Michael Keaton definitivně vypadl z diskusí v možném obsazení záporáka v chystaném rebootu Spider-Man: Homecoming, do obsazení nyní přibyl Iron Man Roberta Downeyho jr.
Robert Downey Jr. ve filmu Iron Man 3 / Iron Man 3Dvě žhavé novinky týkající se chystaného projektu Spider-Man: Homecoming se objevily prakticky zároveň. První je ta, že Michael Keaton, o němž se uvažovalo jako o hlavním záporákovi, definitivně vypadl z diskusí na obsazení. Keatona tedy v další komiksové roli, kterou by si zahrál poprvé od legendárního Batmana, prozatím neuvidíme. Spekulovalo se, že měl hrát postavu zvanou Vulture, ale zcela jasně potvrzeno to nebylo. Pozice pro tuto roli je tak volná a hledání vhodného kandidáta bude pokračovat.

Druhou novinkou je potvrzení, že se do projektu skutečně zapojí Robert Downey Jr., který si zde zopakuje svého Tonyho Starka alias Iron Mana. Spider-Mana si zahraje mladý anglický herec Tom Holland. Toho jako přírůstek k marvelovskému univerzu v této roli brzy uvidíme poprvé v Captain America: Občanská válka právě v týmu Tony Starka.

Ještě si zopakujme, že reboot Spider-Mana režíruje Jon Watts podle scénáře Johna Francise Daleye, zatímco o produkci se podělí Kevin Feige za Marvel studios a Amy Pascal za Sony. V obsazení už figurují Marisa Tomei, která bude hrát Peterovu tetu May. Disneyho hvězdička  Zendaya bude hrát postavu jménem Michelle, Laura Harrier si zahraje zatím nespecifikovanou roli, Tony Revolori si zahraje Peterova přítele Manuela. Spider-Man: Homecoming do kin dorazí 6. července 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY