Vztahovka Aronofského nabírá kolegy pro Jennifer Lawrence

Vydáno: 17.04.2016 14:00 - | foto: Warner Bros

Nepojmenované vztahové drama režiséra Darrena Aronofského konečně s natáčením v dohledu přidává další herecké kolegy pro představitelku hlavní postavy - Jennifer Lawrence. A je se opravdu na co těšit!
Domhnall Gleeson ve filmu Lásky čas / About TimePo nějaké době se konečně dočkáme nějakého projektu z dílny režiséra Darrena Aronofského, ten nám naposledy před dvěma roky doručil biblického Noema, jenž u kritiků příliš nezabodoval, hlavně ve srovnání s psychologickou Černou labutí. O jeho dalším dosud bezejmenném snímku se příliš neví, ale obsadit se mu vedle oscarového miláčka publika Jennifer Lawrence povedlo další velkou řádku hereckých kapacit.

Najednou bylo oznámeno obsazení Domhnalla Gleesona (Ex Machina) s jeho bratrem Brianem Gleesonem. Ty doplní herečka Michelle Pfeiffer, která si od krimi komedie Mafiánovi vzala tříletou pauzu. Za kolegy jim budou ještě (taktéž oscarový vítěz) Javier Bardem (Biutiful) a Ed Harris (Čistá duše). Zatím není příliš jisté, kdo koho hraje, ale děj se bude točit okolo páru, jehož vztah rozloží příchod nečekaného hosta. Více se o chystaném filmu neví, natáčet se začne za dva měsíce a do kin Aronofsky tuto novinku přivede v roce 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY