Našli tvůrci mezi tisíci konečně mladou verzi Hana Sola?

Vydáno: 17.04.2016 09:00 - | foto: Lucasfilm Ltd. & 20th Century Fox

Od prosince, kdy se započaly castingy do spin-offu Star Wars ukazující starší část života Hana Sola, jimi prošlo přes 2500 mužů. Minulý měsíc zbyla poslední trojice, ze které se nyní vyklubal finální kandidát.
Alden Ehrenreich ve filmu Tetro / TetroJiž od prosince běží v plném proudu castingy na roli mladého Hana Sola do zatím nejmenovaného snímku na rok 2018, který bude spin-offem k sérii Star Wars. Konkurzem na tuto prestižní roli si již prošlo údajně 2500 herců, jejichž počet byl později snížen na pět. Jako kandidáti, kteří se účastnili testů před kamerou, do ledna zůstali Alden Ehrenreich (Ave, Caesar!), Jack Reynor (Transformers: Zánik), Taron Egerton (Kingsman: Tajná služba), Blake Jenner (Glee) a Jack O'Connell (Nezlomný). V březnu pak poslední dva zmínění již odpadli a podle všeho se nyní, o měsíc později, produkce rozhodla odmítnout také další z nich.

Podle všeho tak zůstal pouze Alden Ehrenreich, jehož můžete znát ještě z nepovedené fantasy Nádherné bytosti. Informace nebyly studiem oficiálně potvrzeny a s hercem se dle všeho stále vyjednává a byl vybrán jako nejlepší možnost pro roli Hana. Zda se tedy nakonec na plátně za dva roky opravdu objeví, jisté není. Na snímku mezitím pracuje scenárista zkušený s touto sérií, Lawrence Kasdan, jemuž dopomáhá syn Jon Kasdan. Režie se pak také ujme duo, a to Phil Lord s Christopherem Millerem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY