Jason Statham versus dinosauří žralok v Meg

Vydáno: 16.04.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Akčního ranaře Jasona Stathama čeká v budoucnu nelehký protivník v podobě obřího dinosauřího žraloka. Velkorozpočtový blockbuster Meg bude režírovat Jon Turteltaub (Ostrovy pokladů)
Jason Statham ve filmu Expendables: Postradatelní 2 / The Expendables 2Jason Statham podepsal s Warnery kontrakt na monstrbiják Meg, ve kterém se setká s prehistorickým obřím žralokem. A že nepůjde o kamarádské setkání a lá Zachraňte Willyho!, je nasnadě. K velkorozpočtovému blockbusteru (Imdb uvádí budget ve výši 150 "mega") si Warneři přizvali spolehlivého komerčního režiséra Jona Turteltauba, který je známý především pro dvojici filmů Lovci pokladů a Lovci pokladů: Kniha tajemství. Ten bude mít k dispozici novou verzi scénáře od Deana Georgarise. Projekt byl původně určen k režii Eli Rothovi, který měl vyjít ze scénáře Jamie Vanderbilta.

Detaily Stathamovy role zatím nejsou známé, ale nepochybně zde bude hrát drsňáka, na jakého jsme u něj zvyklí. Ovšem jeho soupeřem nyní nebudou obyčejní bad guys, se kterými si bez problémů dokáže poradit, ale obrovský Megalodon, prehistorický žralok, potomek velkého bílého žraloka, na kterého narazí při pobřeží Číny poblíž Mariánského příkopu, nejhlubšího místa v oceánu. 

Statham má za sebou úspěšný rok 2015, kdy hrál dvě vedlejší role v komedii Špión a hlavního záporáka v Rychle a zběsile 7. Role v Meg by mohla být jeho zatím největší hlavní rolí v takto nákladném mega projektu. Uvidíme, zda mu tu bude něco platná i jeho minulost v britském potápečském týmu. Nejbližším dokončeným projektem, kde ho uvidíme, bude Mechanic: Resurrection. Nebude chybět ani v Rychle a zběsile 8. Novinkou (podle Imdb) pro něj ale bude jeho vůbec první práce pro televizi, kterou by měla být účast v chystané televizní minisérii Viva La Madness.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY