Potvrzeno: Ryan Reynolds se vrátí v Deadpool 2

Vydáno: 15.04.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Originální komiksovka Deadpool s Ryanem Reynoldsem zaznamenala takový komerční úspěch v kinech, že bylo jasné, že se tento maskovaný antihrdina musí vrátit. Deadpool 2 bude.
Ryan Reynolds ve filmu Deadpool / DeadpoolPředseda Foxů Stacey Snider uvedl ve čtvrtek na CinemaConu, že na pokračování Deadpoola už se začíná pracovat. S Deadpoolem 2 se vrátí celá ústřední sestava, která přinesla na svět veleúspěšnou jedničku. To znamená, že znovu uvidíme Ryana Reynoldse, režírovat bude znovu Tim Miller a scénář napíše opět dvojice Rhett Reese a Paul Wernick. Deadpool je zatím třetím komerčně nejúspěšnějším filmem letošního roku, když celosvětově utržil 757 milionů dolarů, z toho skoro 360 jen v USA samotných. To byl jasný signál, že pokračování musí vzniknout.

Deadpool 2 zatím nemá stanovené datum premiéry a zatím se ani neví, zda bude mít větší rozpočet než v případě jedničky, která vznikla za skromných - na poměry blockbusterů - 58 milionů. Vzhledem k masivním tržbám jedničky je to ale dost pravděpodobné, i přes přání Reynoldse a Wernicka, aby šlo znovu o "malý" film. Reynolds osobně může Deadpoolovi poděkovat za to, že mu restartoval jeho kariéru po propadácích typu Green Lantern a R.I.P.D.- URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů.

Zatím není jasné, o čem Deadpool 2 bude. Na to je příliš brzy. Nicméně možností, proti kterým padouchům se Wade alias Deadpool postaví, je mnoho. Jmenujme některé jeho potencionální budoucí soupeře, které uvádí server Empire: Cable, T-Ray, Hit-Monkey, Lady Death, Taskmaster, Id the Sefish Moon, Madcap, Puppet Master a další. Deadpoola 2 bychom měli vidět už příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY