James Cameron chystá hned čtyři pokračování Avatara

Vydáno: 15.04.2016 18:51 - Václav Limberk | foto: Twentieth Century Fox

James Cameron natočil komerčně nejúspěšnější film všech dob Avatar už v roce 2009. Nyní na ComicConu v Las Vegas oznámil, že nechystá pouhé jedno nebo dvě pokračování, ale rovnou čtyři.
James Cameron při natáčení filmu Avatar / AvatarJak už je tradicí v případě oznámení o sequelech nejúspěšnějšího filmu všech dob, kterým je bezkonkurenčně "zelená" sci-fi o modrých bytostech Avatar, její režisér James Cameron na právě probíhajícím ComicConu v Las Vegas oznámil, že chystá hned čtyři pokračování svého megahitu z roku 2009. Cameron konkrétně uvedl, že Avatar 2 uvidíme na Vánoce 2018, Avatar 3 na Vánoce 2020, Avatar 4 na Vánoce 2022 a Avatar 5 pak na Vánoce 2023. Plánovat tedy Cameron dozajista umí. Ale uvidíme Avatary skutečně, nebo ne?

Cameron už přitom jednou sliboval, že Avatar 2 se začne natáčet v roce 2014, aby byl uveden v roce 2016. Oscarový tvůrce je ale pověstný jak svým megalomanstvím, tak i svým perfekcionismem. Je jasné, že tento vizionář a technický mág chce, aby jeho pokračování z planety Pandory byla co nejdokonalejší. Cameron vždy dokázal, jako v případě Avataru nebo Titanicu, že diváci se na jeho filmy jen hrnou. Dokážou obstát Avataři i v konkurenci Star Wars, které jim budou v prosinci konkurovat? A nebude "přeavatarováno"?

Níže najdete nové oficiální logo série:

Avatar - nové logo


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY