Bude Michael Keaton bojovat se Spider-Manem?

Vydáno: 15.04.2016 08:27 - | foto: facebook tvůrce

Nedávno jsme vás informovali o oficiálním názvu rebootovaného filmu se známým superhrdinou, tím je Spider-Man: Homecoming. Ten už nalezl představitele titulního hrdiny, jeho tety i lásky. A na řadě teď zbývá jeho protivník.
Fotografie z filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Civil WarJedním z filmů, o kterých se v poslední době velmi hodně mluví, je zajisté reboot Spider-Mana s podtitulem Homecoming. Ten byl tento týden potvrzen na CinemaConu a utišil tak spekulace o názvu. Nyní, o pár dní později, se však ohledně tohoto projektu naplánovaného s premiérou na červenec 2017, začalo mluvit kvůli obsazení role ústředního zloducha. Ten je totiž hlavní klíčovou postavou, která zatím obsazena nebyla. Jen pro rekapitulaci již máme Toma Hollanda jako Spider-Mana, Marisu Tomei jako jeho tetu a zpěvačku Zendayu jako jeho (nejspíše) přítelkyni Michele.

Mluvit se nyní začalo o tom, že Sony Pictures a Marvel spolu do filmu zlákala další oscarovou hvězdu, což se hlavně Marvelu v poslední době daří opravdu často (například Cate BlanchettBenedict CumberbatchRachel McAdamsTilda SwintonChiwetel Ejiofor). K těmto jménům by se u Marvelu dle všeho měl přidat oscarový nominát Michael Keaton, jenž by si mohl zahrát okřídleného zloducha se jménem Vulture. A dle mého lépe vybrat opravdu nemohli.

A co vy? Co říkáte na projekt zatím jako samotný, co se týče obsazení hlavně?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY