Natočí Warren Beatty sequel Dicka Tracyho?

Vydáno: 14.04.2016 11:15 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Americký herec a režisér Warren Beatty nedávno prozradil, že uvažuje o natočení sequelu komiksového Dicka Tracyho z roku 1990. Beatty momentálně dokončuje projekt o Howardu Hughesovi, kde sám hraje.
Warren Beatty ve filmu  / Dick TracyVíce jak 25 let od natočení komiksového filmu Dick Tracy uvažuje jeho režisér a představitel hlavní role Warren Beatty o jeho pokračování. Prozradil to na CinemaConu, kde předával cenu "The Legends of Cinema" svému kamarádovi, producentovi Arnonu Milchanovi. Ten potvrdil, že o projektu s Beattym diskutuje, a že by mohl být během dvou let dokončen. Beattyho projekt bude produkovat Milchanova společnost New Regency, která stojí za dvěma oscarovými filmy z poslední doby - 12 let v řetězech a Birdman

Beatty momentálně dokončuje zatím nepojmenovaný projekt Untitled Warren Beatty Project, kde hraje zestárlého milionáře Howarda Hughese zamilovaného do mladé herečky, která se chce stát hvězdou. Hughese si před lety zahrál v mladé podobě Leonardo DiCaprio v Letci. V Beattyho filmu se kromě něj v titulní roli objeví například Haley BennettLily CollinsAlec BaldwinMatthew Broderick a nebude chybět ani Beattyho životní družka, herečka Annette Bening. Beattyho poslední režií byla politická satira Skandál! Před kamerou se naposledy objevil v komedii Taková rodinná romance. Zatím nepojmenovaný film o Hughesovi projde ještě před stanovením data premiéry několika testovacími projekcemi. Premiéru by měl mít ještě letos na podzim nebo v zimě.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY