První trailer: Doctor Strange ukazuje nový směr MCU

Vydáno: 13.04.2016 08:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

V listopadu do kin dorazí nová marvelovka Doctor Strange, v níž se v hlavní roli představí Benedict Cumberbatch. Psychedelický trailer ukazuje, že by se mohlo jednat o něco zcela jiného, než na co jsme od studia zvyklí.
Doctor Strange je dalším z marvelovských superhrdinů, jejichž převedení do filmové podoby si ještě před pár lety mohl jen stěží někdo představit. Po Strážcích Galaxie a Ant-Manovi, jakožto zatím nejvýstřednějších filmech studia, letos uvidíme také neurochirurga Stephena Strange, který při autonehodě přijde o cit v rukou a poté se z něj po výcviku v Tibetu stane mistr mystických umění, jenž dokáže cestovat napříč dimenzemi. Vizuálně zatím nejodvážnější snímek pod hlavičkou Marvelu natoči režisér Scott Derrickson (Sinister, Den, kdy se zastavila Země).

Z prvního traileru je patrné, že se producent Kevin Feige a režisér snaží dostát PR prohlášením o zcela nevídaném zbrusu novém uchopení. Dvě nesmírně ambiciózní minuty přitom primárně nelákají ani na charisma Benedicta Cumberbatche (natož jeho mystické alterego, které se mihne jen v závěru), ale spíše na prokreslený fikční svět, vizuálně připomínající mix Matrixu a Nolanových filmů Počátek a Batman začíná

Teaser zhlédněte níže. Herecky nabitý snímek, v němž se představí ještě Tilda SwintonMads MikkelsenRachel McAdams a Chiwetel Ejiofor, dorazí do kin 3. listopadu.

Originální trailer filmu Doctor Strange


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY