Nová disneyovka Kniha džunglí již chystá pokračování

Vydáno: 13.04.2016 11:49 - | foto: facebook tvůrce

Přestože za sebou nemá Kniha džunglí ani řádnou premiéru, začalo se po odezvě kritiků a několika diváků jednat o druhém dílu. Ten je prakticky jistý, kdo se na něm bude podílet, však zatím ne.
Fotografie z filmu Kniha džunglí / Kniha dzunglíNejnovější adaptace klasické literatury pro děti od spisovatele Rudyarda Kiplinga Kniha džunglí za sebou zatím nemá ani oficiální premiéru. První ohlasy kritiků na hranou verzi, za níž stojí herec a režisér Jon Favreau, jsou velmi pozitivní a i na předpremiérách tenhle kousek z dílen Disneyho slušně vydělává. Málokoho tedy překvapí, že studio již nyní plánuje pokračování k tomuto velmi pravděpodobnému hitu u (nejen) dětského publika.

Problém zde nehraje ani scénář, jelikož Kipling z Mauglíova příběhu vytvořil knižní sérii a tak se Disney rovnou pustil do vyjednávání s režisérem Favreauem a scenáristou Justinem Marksem o natočení Knihy džunglí 2. Jejich stanovisko k sequelu zatím známé není, ale brzy by snad mohlo padnout rozhodnutí. Téměř jistý je návrat představitele hlavní role Neela Sethiho a tvůrcům se snad podaří získat i většinu hvězd, které namluvily zvířata do filmu stvořená vizuálními efekty.

V Čechách si ale i na první díl budeme muset ještě počkat do 21. dubna.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY