Thor: Ragnarok přidává talentovanou herečku z Creeda

Vydáno: 12.04.2016 09:30 - | foto: Warner Bros.

Mezi řadu objevů z loňského roku patří zajisté Tessa Thompson. Její "objevení" ji tak dostalo do širšího povědomí veřejnosti v takové míře, že ji uvidíte v jednom z chystaných kousků od studia Marvel.
Natalie Portman, Chris Hemsworth ve filmu Thor: Temný svět / Thor: The Dark WorldDo blížícího se červnového natáčení třetího Thora s podtitulem Ragnarok v Austrálii již nezbývá příliš času a tak není divu, že jsou ohlašovány účasti dalších herců. Pochybovat se nedá samozřejmě o účasti představitele titulní role Chrise Hemswortha, jemuž tu bude sekundovat i jeden z Avengerů, a to Hulk Marka RuffalaThor: Ragnarok je však jmenovitě schopný nabídnout ještě mnohem více, návrat potvrdil v roli Sif i herečky Jaimie Alexander. A asi nejzajímavějším jménem, které se Marvelu podařilo získat, je bez debat Cate Blanchett, dvojnásobná oscarová vítězka, která si zahraje zlodušku v tomto dalším vesmírném dobrodružství.

Studio však neopomíná ani herce, kteří za sebou ještě příliš rozmanitou filmografii nemají, a tak jednu z klíčových rolí obsadil talentovaný objev loňského roku - Tessa Thompson. Tu mají diváci jistě v paměti hlavně díky ztvárnění Biancy v boxerském dramatu Creed. Pravděpodobně by měla být náhradou za Natalii Portman, jelikož ta se v tomto díle rozrůstající se trilogie neobjeví.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY