Uvidíme Angelinu Jolie jako Kleopatru?

Vydáno: 08.04.2016 20:03 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Scenárista David Scarpa (Den, kdy se zastavila Země) přepisuje nový scénář Cleopatry, kterou by měla hrát Angelina Jolie. Kdo se ujme režie "egyptského" opusu, je nicméně zatím ve hvězdách.
Angelina Jolie ve filmu Alexander Veliký / AlexanderNa různých zahraničních serverech se objevila zpráva, že hollywoodská hvězda Angelina Jolie, kterou jsme naposledy měli možnost vidět v nudné romanci U moře se svým manželem Bradem Pittem, by se měla v budoucnu objevit i jako egyptská královna Kleopatra. Na novou verzi scénáře byl najat David Scarpa. Projekt už v Hollywoodu nějakou chvíli stojí. Před lety s ním byla spojována jména minimálně tří režisérů. Uvažovalo se o Jamesi CameronoviPaulu Greengrassovi a také o Davidu Fincherovi. Před třemi roky o režii uvažoval také Ang Lee. Jolie už za sebou jednu historickou roli má v Alexanderu Velikém, kde hrála Olympii, matku Alexandera. 

Na projektu Cleopatry tak zůstává pouze Angelina Jolie, která by měla zahrát roli, kterou před ní hrála v nejnákladnějším propadáku všech dob Elizabeth Taylor. Produkovat by ji měli Scott Rudin a Amy Pascal. Projekt je ale stále zatím v plenkách. To, zda a kdy vůbec vznikne, ukáže až čas. Angelina Jolie momentálně režíruje film s dlouhým názvem First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers. Mimoto by se měla Jolie vrátit také v Maleficent 2.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Myslím na ně! (Angelina., 09.04.2016 00:26) Reagovat

    „Myslíš na chrabré krasnoarmějce, celá ta léta myslíš na ně. Veselé jako kvítek na ťubetějce. Patříte spolu k jedné straně, ty půjdeš navždy za nimi odhodlaně, aby ses dějinami nevláčel za cizím vozem hlavou dolů. Aby sis vždy svůj chleba namáčel uprostřed svých, u společného stolu. Patříte spolu navždy k jedné straně, ta jistota je mocnější než zbraně, ty víš to, ty to víš, ty vděčně myslíš na ně

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY