Kingsman: The Golden Circle - první matoucí plakát

Vydáno: 07.04.2016 21:07 - | foto: facebook tvůrce

Dnes došlo k odhalení plakátu jednoho z nejočekávanějších sequelů následujících let, Kingsman: The Golden Circle, který vyvolal obrovské množství spekulací o nadcházejícím dílu.
Colin Firth ve filmu Kingsman: Tajná služba / Kingsman: The Secret ServicePřestože daleko je zatím i samotné natáčení očekávaného pokračování k úspěšnému Kingsmanovi: Tajná služba, zveřejnil dnes na sociální síti představitel hlavní role Eggsyho (Taron Egerton) nový plakát s popiskem "Vzkaz od starého kamaráda". To a také samotná zpráva napsaná na plakátě způsobilo obrovský nárůst spekulací o následujícím díle. Kromě brýlí, které nosila zabitá postava Colina Firtha, zde také stojí napsáno "Zprávy o mé smrti byly přehnané." Vše tedy napovídá návratu postavy Harryho Harta, přestože byl tvůrci několikrát vyvrácen.

S jistotou však můžeme říct, že v sequelu Kingsman: The Golden Circle, režírovaném opět Matthewem Vaughnem, uvidíme zmíněného Egertona s novou americkou nadřízenou a zloduškou ze stejné země. Ty obě ztvární oscarové herečky Halle Berry a Julianne Moore. Velký otazník však stále visí nad Firthem, ale tuto otázku by dost možná mohl zodpovědět začátek natáčení naplánovaného na léto. Premiéra je pak stanovena na červen příštího roku.
Plakát filmu  / Kingsman 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY