Trailer: Mel Gibson ochraňuje dceru Ve jménu krve

Vydáno: 05.04.2016 16:44 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Mel Gibson je v novém akčním thrilleru Ve jménu krve odhodlán za každou cenu ochránit svou dceru Erin Moriarty. O režii se postaral Jean-François Richet (Veřejný nepřítel č. 1, Veřejný nepřítel č. 1: Epilog).
Mel Gibson, který se naposledy objevil jako hlavní záporák v akční týmovce Expendables: Postradatelní 3, je i přes sérii skandálů na plátně stále dost charismatickou postavou a skvělým hercem, což se pokusí znovu dokázat v nejnovějším akčním thrilleru Ve jménu krve. Zde se Gibson jako bývalý vězeň vydá ze všech sil, aby před násilným gangem drogových dealerů ochránil svou odcizenou dceru v podání Erin Moriarty.

O dostatečný přísun napětí i akce se postará režisér Jean-François Richet známý dvojicí Veřejných nepřátel s francouzskou hvězdou Vincentem Casselem. Autorem scénáře je Peter Craig. Vedle Gibsona uvidíme ještě pár zajímavých herců ve vedlejších rolích, jména jako William H. MacyThomas MannElisabeth RöhmDiego Luna a Michael Parks. Ve jménu krve bude otevírat 25. srpna v Austrálii a později i v jiných zemích. Datum české premiéry zatím není známo.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Ve jménu krve


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY