Než jsem tě poznala - nový trailer letošního dojáku

Vydáno: 31.03.2016 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Každý rok se na plátna podívá mnoho adaptací knih, které při čtení nezanechaly oči čtenářek (či čtenářů) suchá, ve snaze vyždímat několik slz i z diváků v kinosále. Tou nejnovější bude adaptace úspěšného románu Než jsem tě poznala.
Warner Bros. letos na poli romantiky vsadilo na klasický doják, jako který jim posloužila adaptace románu Než jsem tě poznala od spisovatelky Jojo Moyes. A už z prvních ukázek je patrné, že slabší povahy by si měly s sebou vzít do kina balení kapesníků. Knihu na plátna převedla jako svůj debut divadelní režisérka Thea Sharrock a scénář jí obstaralo duo autorů Michael H. Weber a Scott Neustadter, kteří stojí za úspěšnými kousky jako 500 dní se Summer nebo Hvězdy nám nepřály.

V hlavní roli se představuje mladá žena, která se stala pečovatelkou mladého muže, jehož život změnila tragická nehoda, kvůli níž je nyní upoután na vozíček. Zprvu si tato povahově nesouroudá dvojice moc nesedí, ale nakonec mezi nimi překvapivě přeskočí jiskra. Tento pár ztvárňují Emilia Clarke ze seriálu Hra o trůny a Sam Claflin z Hunger Games.

Oficiální trailer filmu Než jsem tě poznala


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY