Šestá série American Horror Story opět s Lady Gaga

Vydáno: 06.03.2016 15:44 - | foto: facebook tvůrce

Úspěšný seriál American Horror Story, kde se každá série rovná novému příběhu, letos bude mít již šestou sérii. Její téma zatím oznámeno nebylo, ale padlo potvrzení ohledně návratu největší hvězdy současného obsazení.
Minulý rok potkala extravagantní popovou zpěvačku s uměleckým jménem Lady Gaga jedna z jejich doposud největších rolí. Po odchodu jeho herecké múzy Jessicy Lange si musel Ryan Murphy pro pátou sérii svého seriálu American Horror Story s podtitulem Hotel vybrat novou hlavní hvězdu. Sáhl po herecky nepříliš zkušené Gaga a výběr se nevyvratitelně velmi vyplatil, jelikož role upírské éterické majitelky tajuplného hotelu s jménem Countess jí získala Zlatý glóbus.

Pro šestou sérii, jejíž téma zatím nikdo neohlásil, však tvůrce seriálu Murphy nebude muset hledat nikoho nového do ústřední role. Lady Gaga se totiž do American Horror Story v nové neznámé roli vrací a spolu s ní i jiní členové obsazení. Návrat již potvrdila i Sarah Paulson, která na seriálu pracuje od první série. Znovu bychom měli vidět i Angelu Bassett, ta dokonce v rozhovoru sama prozradila, že její role bude vědma, což by mohlo posloužit jako vodítko k tématu šesté série (prozrazeno zatím bylo pouze, že se odehrává v současnosti). Návrat ostatních zatím visí ve vzduchu, ale podle uniklých informací bychom mohli počítat s Evanem Petersem a Kathy Bates.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY