Alien: Covenant přibírá další herce

Vydáno: 26.02.2016 16:27 - Václav Limberk | foto: Bonton

Už za měsíc se rozjede natáčení dalšího Vetřelce, tentokrát pod taktovkou toho, kdo ho přinesl jako první na filmové plátno. Byla odhalena další jména herců, které uvidíte v Alien: Covenant.
Michael Fassbender ve filmu Prometheus / PrometheusRežisér Ridley Scott už finalizuje casting svého dalšího vstupu do filmového světa a série Vetřelce. Byl to právě Scott s pomocí H.R. Gigera, kdo poprvé na plátno přivedl toto monstrum ve Vetřelci. Pátý díl ságy, Alien: Covenant už obsahuje některá známá jména. Bude v něm hrát Michael FassbenderKatherine WaterstonDemián Bichir a Danny McBride. Už je také známo, že se tu neobjeví Noomi Rapace

Nyní se k už tak silnému obsazení chystají připojit Jussie SmollettAmy SeimetzCarmen Ejogo a Calista Hernandez, která doplní posádku lodi "Covenant", předchůdce lodi "Nostromo" z Vetřelce. Podle serveru Deadline je v jednání také účast Billyho Crudupa, který se naposledy objevil v dramatu Spotlight, které za pár dní bude soupeřit o šest Oscarů. 

Fotografie z filmu Prometheus / PrometheusAčkoliv se zatím neví, v jakých rolích se herci objeví a není známá ani zápletka filmu, ví se, že Alien: Covenant bude druhým dílem trilogie, která začala Prometheem a události v obou filmech povedou k těm, které Scott započal v roce 1979 Vetřelcem. Děj Promethea se odehrával třicet let před Vetřelcem. Covenant by měl navázat deset let po událostech z Promethea. Je možné, že třetí díl pak bude zase navazovat za deset let po Covenantovi. A tím by zbývalo už jen deset let, než se objeví Ellen Ripley se svou posádkou. 

V souladu s tradicí Vetřelce se bude i Alien: Covenant pyšnit eRkovým ratingem. Produkce začne příští měsíc v Austrálii. Premiéra je stanovena na 6. října 2017 (u nás o den dříve). Scott je vedle toho vytížen i jako producent dvou "untitled" projektů ve fázi předprodukční. Prvním je konkurenční Untitled Neill Blomkamp/Alien Project  a druhým je Untitled Blade Runner Project, který rovněž navazuje na původní Scottův kultovní snímek. 




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY