Tye Sheridan získal hlavní roli v novém Spielbergově filmu

Vydáno: 26.02.2016 09:11 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Do filmové adaptace knižní sci-fi dystopie Ready Player One, kterou chystá Steven Spielberg, byl obsazen jako hlavní herecká hvězda mladý herec Tye Sheridan. Premiéra filmu byla přesunuta na rok 2018.
Matthew McConaughey, Tye Sheridan ve filmu Bahno z Mississippi / MudTye Sheridan debutoval v Malickově Stromu života a vypracoval se na mladou indie hvězdu svou účastí ve filmech jako Bahno z Mississippi nebo Joe. S indie scénou je ale prozatím konec, protože Sheridana si všimla i velká studia, která si ho vybrala například pro nejnovější  X-Men: Apokalypsa a tím jeho účast v blockbusterech zdaleka nekončí. 

Sheridana čeká zřejmě jeho zatím největší projekt, když nyní získal hlavní roli v chystané adaptaci knihy Ready Player One, která u nás vyšla česky jako Ready Player One - Hra začíná. Režisér Steven Spielberg si Sheridana vybral do hlavní role. Z hereckého obsazení je už potvrzená Olivia Cooke a Ben Mendelsohn. A ještě jedna změna. Aby premiéra Spielbergova filmu nekolidovala s premiérou Star Wars: Episode VIII, byla z původního data 15. prosince 2017 přesunuta na 30. března 2018. Sám Spielberg na letošní rok chystá premiéru Obra Dobra.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Fields? (Matěj Votoček, 28.02.2016 08:18) Reagovat

    Jen uoozorňuji, máš tam špatné jméno, (v titulku a úvodníku, v textu je to už dobře). Tye Fields je ěkdo jinej. Tohle je Tye Sheridan.

    • Re: Fields? (V.L., 28.02.2016 14:01) Reagovat

      Ano, samozřejmě, díky za upozornění.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY