Příštím filmem Michaela B. Jordana bude Případ Thomase Crowna

Vydáno: 25.02.2016 18:23 - Václav Limberk | foto: CinemArt

Michael B. Jordan měl skvělý rok 2015 s průlomovou rolí v boxerském Creedovi. Nyní to vypadá, že jeho novým filmem by měl být remake klasické romantické kriminálky Případ Thomase Crowna.
Michael B. Jordan ve filmu Creed / CreedMichael B. Jordan má za sebou úspěšný minulý rok. Fantastická čtyřka sice nedopadla dobře, nikoliv ale jeho vinou, zato Creed byl trefou do černého, i když Jordanův skvělý výkon vedle legendy filmového plátna Sylvestera Stallona byl při letošních oscarových nominacích přehlídnut. Nyní to každopádně vypadá, že Jordan našel svůj další projekt. MGM chystá remake klasického romantického thrilleru Případ Thomase Crowna. Jordan by měl jít ve stopách legendárního Steva McQueena, když ztvární dobře situovaného obchodníka Thomase Crowna, který "jen tak z legrace" provede téměř dokonalou loupež. 

V původním filmu byla partnerkou Stevea McQueena Faye Dunaway. Kdo bude partnerkou Jordana, se zatím neví, ani kdo bude pověřen režií nové verze. Jordan je zatím jediným známým jménem, než studio začne pro tento projekt hledat další tváře. V každém případě to bude už druhý remake této klasiky, poprvé ale s černošským hercem v hlavní roli. Tím prvním byla nepříliš povedená Aféra Thomase Crowna, kde Thomase Crowna hrál "Ex Bond" Pierce Brosnan a jeho partnerkou byla Rene Russo.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY