Kdo se přidá k Temné věži?

Vydáno: 24.02.2016 12:47 - Václav Limberk | foto: Stephen King

Další z řady chystaných nebo oznámených adaptací krále literárního hororu i krále hororových adaptací Stephena Kinga je i filmová verze jeho románu na pokračování Temná věž. Kdo se k ní přidá?
Abbey LeeNejdříve jsme se dozvěděli, že ústředního záporáka "Muže v černém" z prvního dílu Temné věže Pistolník Stephena Kinga si v The Dark Tower zahraje Matthew McConaughey. Pote přišla informace, že jeho protiklad, postavu Rolanda Deschaina si zahraje Idris Elba. Zatím je známé ještě jméno režiséra Nikolaje Arcela, který spolu s Andersem Thomasem Jensenem pracuje na vlastní verzi scénáře, který předtím psali Akiva Goldsman a Jeff Pinkner. Známe také datum premiéry, které je stanoveno na 13. leden 2017. 

Nyní tedy konečně k další nové známé tváři, která doplní ústřední dvojku Elba-McConaughey. Bude jí Abbey Lee, kterou jsme naposled mohli spatřit jako Dag v naspeedovaném pouštním expresu Šílený Max: Zběsilá cesta. Tuto australskou herečku zanedlouho uvidíme také v nákladné fantasy Bohové Egypta a v novince Nicolase Windiga Refna The Neon Demon. Lee by v Temné věži měla hrát postavu s jménem Tirana. Vzhledem k tomu, že jde o v knize docela malou postavu záporačky, je možné, že jde také zatím o "krycí" název. Její účast je ale stále zatím ve fázi vyjednávání. Na další potvrzení této zprávy a na to, jak se to s její rolí vyvrbí, si ještě budeme muset počkat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY