TOP 20 ČR: na Deadpoola byly všechny tituly znovu krátké

Vydáno: 23.02.2016 12:47 - | foto: facebook tvůrce

Deadpool zůstal se svými solidními desíti miliony nepřekvapivě vítězným, druhé místo celkem překvapivě získal animovaný Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek a trojky se chytly české Decibely lásky.
Fotografie z filmu Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek / Robinson CrusoeJako většina superhrdinů, které na nás za rok společnost Marvel vychrlí, si v kinech velmi slušně vede i jejich nejnovější přírůstek do rodiny, Deadpool. Ten si o druhém víkendu od své premiéry přišel na 10 milionů korun a vidělo jej necelých 70 tisíc diváků. Poměrně nečekanou konkurenci našel v belgickém animovaném počinu s názvem Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek, kde mezi diváky dominovali samozřejmě ti nejmladší, i tak jsou pro tento nepříliš propagovaný kousek 4 miliony opravdu překvapivá suma. Ani česká tvorba nezůstala pozadu a zaskórovala na dalších dvou místech, přestože s ne zrovna vychvalovanými snímky. Bronz si urvala komedie volně navazující na Discopříběh - Decibely lásky a za ní se udržel Renčův životopisný pohled na Lídu Baarovou.

I pod číslem pět se skrývá jeden ze současných dětských hitů, konkrétně další z mnoha sequelů o zpívajících veverkách, Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaIñárrituovo a DiCapriovo společné želízko v ohni na letošních Oscarech REVENANT Zmrtvýchvstání si již muselo vystačit z šestým místem. Dostal se ovšem před nového Zoolandera No. 2, jenž se do kin vrátil po patnácti letech a také české kritiky opěvované drama Rodinný film. Zbytek první destíky pak byl doplněn lyžaři z Padesátky a Redmayneovou Dánskou dívkou.

Fotografie z filmu The Boy / The BoyHororová novinka The Boy s další strašidelnou hračkou se umístila jedenáctá, následována parodickými Padesáti odstíny černé a nejnovějším kouskem z frančízy Star Wars pojmenovaným Síla se probouzíPenélope Cruz jako Ma Ma dosáhla v prvním týdnu pouze na čtrnáctku doprovázená čtyřmi "animáky" za sebou, a to pixarovským Hodným dinosauremLedovou sezónouAgenty Dementy 2 a Malým princem. Poslední duo míst pak zbylo pouze na předpremiéru maďarského Saulova syna a Zkázu krásou.

1. Deadpool - 9,8 mil.
2. Robinson Crusoe: Na ostrově zvířátek - 3,4 mil. (novinka)
3. Decibely lásky - 3,2 mil.
4. Lída Baarová - 2,2 mil.
5. Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda - 2,1 mil.
6. REVENANT Zmrtvýchvstání - 1,3 mil.
7. Zoolander No. 2 - 1,2 mil. (novinka)
8. Rodinný film - 1 mil. (novinka)
9. Padesátka - 948 tis.
10. Dánská dívka - 567 tis.

11. The Boy - 548 tis. (novinka)
12. Padesát odstínů černé - 475 tis.
13. Star Wars: Síla se probouzí - 262 tis.
14. Ma Ma - 256 tis. (novinka)
15. Hodný dinosaurus - 245 tis.
16. Ledová sezóna - 245 tis.
17. Agenti Dementi 2 - 205 tis.
18. Malý princ - 180 tis.
19. Saulův syn - 140 tis. (novinka)
20. Zkáza krásou - 135 tis.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY