Kdo bude novou létající chůvou Mary Poppins?

Vydáno: 21.02.2016 07:00 - | foto: Forum Film CZ

Příští rok se na plátna podívá volné pokračování jedné z muzikálových klasik pro děti. Řeč je o Mary Poppins z roku 1964, která si tehdy dokonce velmi dobře vedla u kritiků.
Dick Van Dyke, Julie Andrews ve filmu  / Mary PoppinsPro herečku Julii Andrews se stala role kouzelné létající chůvy zřejmě rolí životní, protože jde opravdu o tu s ní nejvíce spojovanou, za kterou byla také patřičně odměněna svým prvním (a doposud jediným) Oscarem. Klasika Mary Poppins z roku 1964 však zabodovala i jako celek a jedná se o dodnes velmi uznávaný a oblíbený fillm. A tak není úplně překvapením, že na svůj úspěch pamatuje i Disney a brzy se snad na podobné úrovni pokusí o jeho zopakování. Na rok 2017 se totiž chystá kompletně hraná nová verze, nebo spíše volné pokračování s "reinkarnovanou" hlavní rolí.

To už je známým faktem delší dobu, ve vzduchu však visela otázka, kdo by byl dostatečně vhodnou kandidátkou, která by si mohla počínat alespoň z poloviny tak dobře jako zmíněná Julie Andrews. Odpověď se objevila až dnes a je jí britská herečka Emily Blunt, která se studiem právě vyjednává. Pokud nabídku přijme, bude spolupracovat s režisérem Robem Marshallem, s nímž už natočila Čarovný les, a scenáristou Davidem Mageeem (Pí a jeho život). A kdo ví, možná se nakonec i Emily podaří s touto rolí ulovit kýženou zlatou sošku.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY