Teaser: láska ve světě bez emocí ze sci-fi Equals

Vydáno: 14.02.2016 12:18 - | foto: facebook tvůrce

V novém počinu od režiséra Drakea Doremuse Equals zavítáme do budoucnosti, kde se v totalitním režimu, jenž vymítil všechny emoce, zrodí zakázaná láska mezi Kristen Stewart a Nicholasem Houltem.
Problémy s láskou v budoucí společnosti jsme již prozkoumali v mnoha filmech, za zmínku stojí například Ona, která vyprávěla příběh zamilovaného do umělé inteligence. Nově se s režisérem Drakem Doremusem podíváme do antiutopického totalitního světa, v němž jeho vládci zakázali a úspěšné vymítili emoce, s nimi tedy i všechny lidské vztahy. Mezi mladou dvojicí, dívkou jménem Nia a jejím sousedem Silasem, přesto vzniká silné pouto, jež se postupně přerodí v lásku. Ta však musí být před okolním světem důkladne skrývána...

Jako ústřední duo se v tomto sci-fi představí Kristen Stewart (Stmívání) s Nicholasem Houltem (Šílený Max: Zběsilá cesta). Vidět však v tomto kousku budete moci třeba i hereckou hvězdu na vzestupu, Bela Powleyho (The Diary of a Teenage Girl) či Guye Pearce (Smrt čeká všude). Momentálně si ovšem budete moci vystačit s prvním kratším teaserem, ze kterého přímo sálá nepříjemný pocit totalitního útlaku.

Oficiální trailer filmu Equals


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY