Sebevražedný oddíl: komiksoví záporáci na prvních plakátech

Vydáno: 19.01.2016 10:29 - | foto: facebook tvůrce

Tvůrce Sebevražedného oddílu David Ayer vypustil do světa notnou dávku plakátů k jeho komiksovému snímku naplánovanému na léto. A vypadá to zatím opravdu pestrobarevně.
Doba zbývající do premiéry jednoho z nejočekávanějších snímků roku, Sebevražedného oddílu, se stále zkracuje a novinek tedy logicky stále přibývá. Včera se s námi skrze sociální síť Twitter režisér a scenárista David Ayer podělil o várku barevných komiksových plakátů těchto antihrdinů a jeden jejich společný. "Vidět" na nich můžete Ricka Flaga (Joel Kinnaman), Slipknota (Adam Beach), Katanu (Karen Fukuhara), Enchantress (Cara Delevingne), Killer Croca (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Diabla (Jay Hernandez), Boomeranga (Jai Courtney), Deadshota (Will Smith) a samozřejmě slavné duo zločinců, Harley Quinn a Jokera (Margot Robbie a Jared Leto).

S plakátem bylo také prozrazeno datum vypuštění nového traileru, které je stanoveno na úterý 19. ledna, do premiéry nám však stále zbývá dlouhá doba, vzhledem k tomu, že je naplánována až na 5. srpna. Zda tento snímek o nucení zloduchů stát se superhrdiny splní všechna očekávání, se tedy dozvíme až za nějakou tu dobu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY