Sledujte filmserver.cz také na Facebooku!
Přihlásit Přihlásit přes Facebook | Registrovat
Téma: Nejočekávanější filmy roku 2016, část I. - blockbustery

Téma: Nejočekávanější filmy roku 2016, část I. - blockbustery

Vydáno: 16.01.2016 12:10 v sekci Články | Publicistika - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V první části výhledového článku se zaměříme na blockbustery, kvůli kterým hlavně chodí diváci do kina. Letos nás čekají komiksové adaptace a zvláštní zmínku zasluhují některé adaptace známých videoher.

SDÍLET:     Sdílet na Facebook Sdílet na Twitter Odeslat mailem    
Loni jsme byli svědky masivního úspěchu Jurského světa a Star Wars: Síla se probouzí. Oba dva nyní figurují v top 5 největších trháků všech dob. Jaké blockbustery na nás čekají v roce 2016? Jdeme se na ně podívat.

NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FILMY ROKU, ČÁST II. - AUTORSKÉ FILMY
NEJOČEKÁVANĚJŠÍ FILMY ROKU, ČÁST III. - ŽÁNROVKY

Deadpool (Tim Miller)

Brianna Hildebrand, Ryan Reynolds ve filmu  / DeadpoolPrvním a dost netradičním zástupcem značky Marvel bude komiksový Deadpool režiséra a animátora Tima Millera. Nejnetradičnější komiksový antihrdina společnosti Marvel, bývalý člen speciálních jednotek a zběhlý žoldák Wade Wilson (Ryan Reynolds), se podrobil experimentu, díky kterému získal schopnost rychlého samouzdravování. Wade po tomto experimentu přijme alter ego Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a zvráceným černým humorem pronásleduje muže, který mu téměř zničil život. Od ostatních superhrdinů od Marvelu se Deadpool liší tím, že bude mládeži nepřístupný - jeho hrdina má pěkně prořízlý jazyk. Deadpool je zároveň spin-off série X-Men, jak prozrazuje jeho neoficiální původní název: X-Men: Deadpool

Česká premiéra: 11. února 2016

Originální trailer filmu Deadpool

Bohové Egypta (Alex Proyas)

Gerard Butler ve filmu Bohové Egypta / Gods of EgyptDalším unikátně vypadajícím blockbusterem, tentokrát laděným jako fantasy ze starověkého Egypta a jeho mytologie, budou Bohové Egypta režiséra Vrány Alexe Proyase. Gerard Butler tu představuje krutého boha Seta, který si pro sebe v době temnot urval trůn. Když mladý smrtelník Bek (Brenton Thwaites) vyhledá pomoc jiného mocného boha Hora (Nikolaj Coster Waldau), hodlají nemilosrdného Seta svrhnout z trůnu. Rozpočet filmu činil velkorysých 140 milionů dolarů, takže tu je v sázce mnoho. A poslední podobně laděný film (EXODUS: Bohové a králové) nedopadl po komerční stránce zrovna nejlépe. 

Česká premiéra: 25. února 2016

Originální trailer filmu Bohové Egypta 

Série Divergence: Aliance (Robert Schwentke)

Plakát filmu Série Divergence: AlianceLoni to byl druhý díle série Divergence nazvaný Rezistence, letos nás čeká první díl třetí části - nazvaný Aliance. Tentokrát s pořadovým číslem 1. Podobně jako v případě o dost úspěšnějších Hunger Games se producenti rozhodli k rozdělení finále na dvě části, což nemá jiný smysl než vydojit z této značky, co se dá. Vzhledem k nepříliš závratným tržbám předchozí Rezistence jde o dost sporné řešení. Navíc tu jako režisér zůstal Schwentke, který nebyl zrovna nejlepší volbou. Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě. A svět za plotem obklopujícím celé město se zdá ještě nemilosrdnější. Pokud však Tris chce ochránit své blízké, musí se vydat právě za hranice svého rodného Chicaga. A zde odhalí tajemství, které je ještě více šokující, než čekala. V hlavních rolích znovu Shailene Woodley a Theo James

Česká premiéra: 10. března 2016

Originální trailer filmu Série Divergence: Aliance

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (Zack Snyder)

Henry Cavill ve filmu Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti / Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnostiPrvním "opravdovým" blockbusterem se vším všudy bude až pokračování Muže z oceli Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti, ve kterém stojí dva kultovní komiksoví hrdinové, Superman (Henry Cavill) a Batman (Ben Affleck) nejdříve proti sobě, pak bok po boku. Superman se díky svým de facto božským schopnostem musí vypořádat s nedůvěrou veřejnosti po zdevastování Metropolis, což je znásobeno i vlivem médií. A do toho vstupuje i stejný názor Batmana, nemládnoucího strážce spravedlnosti v Gothamu, který, jak se ukazuje, byl "v civilu" přítomen v Metropolis právě během Supermanova epického boje s generálem Zodem. Uvidíme tu i Lois Lane (Amy Adams), Clarkovu matku Marthu (Diane Lane) nebo Perryho Whitea (Laurence Fishburne). Uvidíme tu i Supermanova úhlavního nepřítele Lexe Luthora (Jesse Eisenberg), komorníka Bruce Waynea Alfreda Pennyworthe (Jeremy Irons) i princeznu-amazonku Wonder Woman (Gal Gadot).  

Česká premiéra: 24. března 2016

Originální trailer filmu Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

Captain America: Občanská válka (Anthony RussoJoe Russo)

Concept art filmu Captain America: Občanská válka / Captain America: Civil WarFilm studia Marvel Captain America: Občanská válka se odehrává v době, kdy Steve Rogers převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo. Dojde však k dalšímu incidentu, ve kterém sehrají Avengers nešťastnou roli. Politické tlaky vyústí ve vytvoření systému zodpovědnosti vedeného vládní organizací, jež na tým super-hrdinů dohlíží a řídí ho. Nová skutečnost Avengers rozdělí na dva tábory. Jeden vede Steve Rogers (Chris Evans), jež hájí svobodu Avengers, aby mohli bránit lidstvo bez vládních zásahů. Druhý vede Tony Stark (Robert Downey Jr.), který překvapivě zastává myšlenku vládního dohledu a zodpovědnosti. Připravte se vybrat si svou stranu a přidat se k non-stop akci na dvou frontách. Režiséry jsou stejně jako v případě Captain America: Návratu prvního Avengera bratři Russoové. Captain America: Občanská válka by měl být dokončením trilogie věnované jednomu z Avengers.

Česká premiéra: 5. května 2016   

Originální trailer filmu Captain America: Občanská válka 

X-Men: Apokalypsa (Bryan Singer)

Fotografie z filmu X-Men: Apokalypsa / X-Men: ApocalypsePokračováním předchozích X-Men: Budoucí minulost jsou X-Men: Apokalypsa, kterou znovu režíruje Bryan Singer. Od počátku civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů načerpal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Probudil se po tisíci letech a je rozčarovaný ze světa, který nachází. Rekrutuje tým mutantů včetně zklamaného Magneta (Michael Fassbender) s cílem očistit lidstvo a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. Osud Země tak visí na vlásku. Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí profesora X (James McAvoy) stane v čele týmu mladých X-Menů, aby společně zastavili svého největšího nepřítele a zachránili lidstvo před úplným zánikem.
 
Česká premiéra: 19. května 2016 

Originální trailer filmu X-Men: Apokalypsa

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (James Bobin)

Mia Wasikowska při natáčení filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem / Alice Through the Looking GlassAlenka v říši divů
Tima Burtona utržila celosvětově přes miliardu dolarů, takže logicky po pěti letech následuje sequel. Tim Burton se tentokrát ujal pouze role producenta a režie se ujal režisér Mupetů James Bobin. Čeká nás ale stejné herecké obsazení jako v Burtonově filmu. Takže znovu uvidíme Miu Wasikowskou v titulní roli Alenky a Johnnyho Deppa jako Kloboučníka. Alenka tentokrát bude cestovat zpátky v čase, aby zachránila právě Kloboučníka. Znovu uvidíme i Helenu Bonham Carter a Anne Hathaway. Nováčky v obsazení budou Sacha Baron Cohen v roli záporáka Času a Rhys Ifans jako Kloboučníkův otec. 

Česká premiéra: 26. května 2016 

Originální trailer filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem

Želvy Ninja 2 (Dave Green)

Fotografie z filmu Želvy Ninja / Teenage Mutant Ninja TurtlesŽelvy Ninja měly před dvěma roky slušný komerční ohlas, tak je vcelku očekávatelné, že se producent Michael Bay rozhodnul pro sequel. Želvy Ninja se tedy znovu vrací, aby zachránily město. V hereckém obsazení se vrací i Megan Fox jako April O´Neill. Nováčky v obsazení budou brazilská modelka Alessandra Ambrosio a Stephen Amell známý ze seriálu Arrow

Česká premiéra: 2. června 2016

Originální trailer filmu Želvy Ninja 2

Warcraft: První střet (Duncan Jones)

Fotografie z filmu Warcraft: První střet / Warcraft: První stretPro všechny milovníky jedné z nejpopulárnějších počítačových her vůbec bude zhlédnutí Warcraft: Prvního střetu příjemná povinnost. Filmovou adaptaci připravilo studio Legendary Pictures a režie byla svěřena režisérovi originálních sci-fi Moon a Zdrojový kód Duncanu Jonesovi, který nás zavede do světa Azeroth. Představí se herci Travis Fimmel jako lidský generál Anduin Lothar a Toby Kebbell jako orkský náčelník Durotan. 

Česká premiéra: 9. června 2016

Originální trailer filmu Warcraft: První střet


Den nezávislosti: Nový útok (Roland Emmerich)

Logo filmu Den nezávislosti: Nový útok / Independence Day: ResurgenceRežisér Roland Emmerich se pokusí navázat na svůj dvacet let starý kasovní trhák Den nezávislosti sequelem nazvaným Den nezávislosti: Nový útok. Potom, co Den nezávislosti redefinoval velkofilmy, přinese další kapitola globální katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Za využití posbírané mimozemské technologie spolupracují pozemské národy na ohromujícím obranném programu, jehož úkolem je ochrana planety. Na bezprecedentní vyspělou sílu mimozemšťanů se připravit nelze. Jedině vynalézavost několika statečných mužů a žen může pozemšťany zachránit před vyhynutím. Z původního hereckého obsazení se vrátí Bill Pullman jako prezident Whitmore a Jeff Goldblum jako počítačový expert David Levinson. Nevrátí se Will Smith. Z nových herců se představí Liam HemsworthMaika Monroe nebo Charlotte Gainsbourg

Česká premiéra: 23. června 2016

Originální trailer filmu Den nezávislosti: Nový útok

Obr Dobr (Steven Spielberg)

Fotografie z filmu Obr Dobr / The BFGSteven Spielberg se po úspěšném špionážním dramatu Most špiónů znovu "přeorientoval" na dětského diváka a nabídne pod hlavičkou společnosti Disney film pro celou rodinu Obr Dobr. V originále pod zkratkou BFG (velký přátelský obr) jde o adaptaci autora Karlíka a továrny na čokoládu Roalda Dahla. Scénář k Obrovi Dobrovi napsala autorka E.T. - Mimozemšťana Melissa Mathison. Přátelského obra si zahraje Mark Rylance. Hlavní dětskou roli Sophie Spielberg svěřil Ruby Barnhill

Česká premiéra: 30. června 2016

Teaser filmu Obr Dobr

Legenda o Tarzanovi (David Yates)

Alexander Skarsgård, Margot Robbie ve filmu Legenda o Tarzanovi / The Legend of TarzanBritský režisér David Yates po pěti letech, kdy dokončil ságu o Harry Potterovi dvěma díly Relikvie smrti, přichystal na tento rok hned dvě novinky. Tou, která se do kin dostane zřejmě o něco dříve, bude Legenda o Tarzanovi. Zápletka kolem fiktivního hrdiny, kterého stvořil Edgar Rice Burroughs, se začne rozvíjet v momentě, kdy se už dospělý Tarzan jako Lord z Graystoke aklimatizoval životu v Londýně a je povolán zpět do džungle, aby zastavil zkorumpovaného kapitána Leona Roma. V hlavní roli Tarzana se představí Alexander Skarsgård. Jeho ženu Jane si zahrála Margot Robbie. Roli hlavního záporáka dostal Christoph Waltz

Česká premiéra: 7. července 2016

Originální trailer filmu Legenda o Tarzanovi

Star Trek: Do neznáma (Justin Lin)

Karl Urban ve filmu Star Trek: Do neznáma / Star Trek BeyondJedná se již o třináctý díl série a o sequel předchozího Star Trek: Do temnoty, který ještě režíroval J.J. Abrams. Režie Star Trek: Do neznáma se ujal Justin Lin, který proslul hlavně jako režisér čtyř dílů série Rychle a zběsile. Herecké obsazení ale zůstává stejné, takže se vrací Chris Pine jako kapitán Kirk a Zachary Quinto jako Spock i Zoe SaldanaKarl UrbanAnton Yelchin a Simon Pegg

Česká premiéra: 21. července 2016

Originální trailer filmu Star Trek: Do temnoty

Krotitelé duchů (Paul Feig)

Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig, Leslie Jones ve filmu Krotitelé duchů / GhostbustersLegenda se vrací, i když v jiné podobě, než si ji pamatujeme z dvojice filmů z osmdesátých let, které režíroval Ivan Reitman. Legendární čtveřici Murray, Ramis, Aykroyd a Hudson vystřídá na postech Krotitelů (Krotitelek) duchů nová čtveřice ve složení Melissa McCarthyKristen WiigKate McKinnon a Leslie Jones. Z původního castingu by se pak v rebootované verzi měli objevit Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson a také Dana Barret v podání Sigourney Weaver. Režii této taškařice si na svá bedra vzal Paul Feig.

Česká premiéra: 28. července 2016

Sebevražedný oddíl (David Ayer)

Jared Leto ve filmu Sebevražedný oddíl / Akční snímek spojující dohromady ty největší komiksové superzloduchy z univerza DC Comics - to je napjatě očekáváný Sebevražedný oddíl režiséra Železných srdcí Davida Ayera. Pro nebezpečné akce se tu sešla partička "postradatelných" komiksových padouchů jako Deadshot (Will Smith), Enchantress (Cara Delevingne), Harley Quinn (Margot Robbie) a hlavní hvězda Joker v podání Jareda Leto. Uvidíme, co se nakonec z této komiksové zábavy vyklube.

Česká premiéra: 4. srpna 2016

Originální trailer filmu Sebevražedný oddíl

Ben-Hur (Timur Bekmambetov)

Toby Kebbell ve filmu  / Ben-HurRemake klasického historického velkofilmu Ben Hur z roku 1959 vypadá jako velmi riskantní projekt. Příběh zasazený do doby Ježíše Krista nesplňuje zrovna kritéria na megavýdělečný blockbuster. Režie byla svěřena kazašskému režisérovi, který má v Americe na kontě zatím dva filmy: akční Wanted a dražší béčkový akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů. Ben-Hur se zatím jeví jako jeho nejambicióznější a tudíž i nejriskantnější projekt. Roli urozeného šlchtice Ben-Hura upadlého do otroctví vinou zrady si zahrál Jack Huston. Jeho přítele, který ho zradil, si zahrál Toby Kebbell

Česká premiéra: 11. srpna 2016


Gambit (Doug Liman)

Channing Tatum / GambitDalším příspěvkem k x-menovskému univerzu bude spin-off Gambit. Titulního hrdinu, neworleanského gamblera a kouzelníka, který dokáže smrtonosně vrhat karty a produkovat kinetickou energii, si zahraje Channing Tatum. Dosud druhou známou postavou v obsazení je nedávná Bondgirl Léa Seydoux. Zápletka filmu, který se teprve začne natáčet, je neznámá. Jako režisér byl původně vybrán Ruppert Wyatt, který byl však kvůli konfliktům ve svém časovém harmonogramu odstoupit. Nahradil ho režisér Na hraně zítřka Doug Liman. 

Česká premiéra: 6. října 2016


Doctor Strange (Scott Derrickson)

Benedict Cumberbatch ve filmu  / Doctor StrangeNa komiksové adaptace mimořádně plodný rok završí zřejmě jeden z vrcholů, marvelovka Doctor Strange se stejnojmenným hlavním hrdinou, kouzelnickým neurochirurgem v podání Benedicta Cumberbatche. Režie byla svěřena dosud spíše hororovému specialistovi Scottu Dericksonovi. V dalších rolích se objeví Chiwetel EjioforRachel McAdams nebo Mads Mikkelsen

Česká premiéra: 3. listopadu 2016

Fantastická zvířata a kde je najít (David Yates)

Fotografie z filmu Fantastická zvířata a kde je najít / Fantastic Beasts and Where to Find ThemJméno režiséra Davida Yatese už tu jednou zmíněno bylo v souvislosti Legendy o Tarzanovi. Yates přichází zároveň i s druhou novinkou, a tou bude mnohými s napětím očekávaný spin-off/prequel Harryho Pottera nazvaný Fantastická zvířata a kde je najít. Mělo by jít zároveň o první díl nové trilogie. Stejně jako u Harryho Pottera i zde je klíčová předloha J. K. Rowling, která je i autorkou scénáře. Žezlo po Danielu Radcliffovi převezme oscarový Eddie Redmayne, který ztvární hlavní postavu Mloka Scamandera, autora knížky, kterou si později bude číst právě Harry Potter. Hlavní ženskou postavu jménem Porpentina Goldstein si zahrála Katherine Waterston. V dalších rolích uvidíme například i Colina FarrellaEzru Millera a spoustu dalších.

Česká premiéra: 17. listopadu 2016

Teaser k filmu Fantastická zvířata a kde je najít

Rogue One: A Star Wars Story (Gareth Edwards)

Rogue One castRok po posledních Star Wars: Síla se probouzí se dočkáme spin-offu série, odehrávajícího se ve Star Wars univerzu krátce před událostmi zobrazenými ve Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje. Bude vyprávět příběh skupiny povstalců, kterým se povedlo dostat k plánům k nejmocnější zbrani Impéria, Hvězdě smrti. Film, který zaštítil Lucasfilm, bude mít ale zcela nové obsazení. Objeví se tu herci Felicity JonesBen MendelsohnDiego Luna nebo Mads Mikkelsen. Režie byla svěřena mladému anglickému režisérovi Garethu Edwardsovi.

Česká premiéra: 15. prosince 2016


Assassin's Creed (Justin Kurzel)

Obrázek hry Assassin's Creed: UnityA na závěr roku je tu opět jedna populární videoherní adaptace. Zasvěceným se asi nemusí nic říkat. Jde o Assassin´s Creed, která už byla fanoušky dlouho očekávána. V hlavní roli muže Calluma Lynche (Aguilar), který dokáže díky tajnému experimentu žít životy svých předků, uvidíme Michaela Fassbendera, který po Macbethovi opět spolupracuje s režisérem Justinem Kurzelem. V hereckém obsazení dále najdeme jména jako Marion CotillardBrendan Gleeson nebo Jeremy Irons

Česká premiéra: 22. prosince 2016

Na který film se nejvíce těšíte vy?

NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán. Přihlášeným se tato otázka nezobrazuje.

  • filmy 2016.. (Bobo, 18.01.2016 09:28) Reagovat

    Tento rok nás čeká hojnost filmu a Marvelovky si ujít nenechám ani jednu a pak ještě obr dobr vypada dobře :))

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Top 20 ČR: 11. týden
Top 20 ČR: Na Duně je Sladký život V českých kinech se stále chodí na pouštní spektákl Duna a k tomu se hojně navštěvovanou stala i nová komedie Sladký život. čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 07:41 v sekci Komentáře | Top 20 ČR
0
Box office: 11. víkend
Box office: Kung Fu Panda a Duna vládnou V kinech vládnou Kung Fu Panda 4 a Duna. Tento blockbuster bude letos prvním snímkem, který pokoří magickou hranici půl miliardy. čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 07:30 v sekci Komentáře | Box office
0
Bruce Willis
Portrét: Kluk, který se odnaučil koktat Bruce Willis brzy oslaví narozeniny. Kariéru herce, který patří k největším hvězdám stříbrného plátna, ukončila před dvěma roky nemoc. čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:30 v sekci Články | Publicistika
0
Sladký život 3/10
Recenze: V romantické komedii Sladký život napraví hokejistu transplantace ženského srdce Profesionální hokejista musí po infarktu ukončit sportovní kariéru. Rozhodne se vypátrat identitu dárkyně srdce, které mu bylo transplantováno, a zamiluje se do doktorky, jenž onu transplantaci provedla. čtěte zde
Vydáno: 16.03.2024 10:30 v sekci Recenze | Premiéry
0
TV tipy: 15. 3. 2024 - 21. 3. 2024
TV tipy: Rozpolcená Godzilla odhaluje Brumbálova tajemství a zápasí s Kongem Druhá polovina března začíná v televizích poměrně zajímavě, protože nabízí hned několik premiér. K těm nejlepším patří thriller Rozpolcený, své diváky si ale určitě najde i ne tak chválený souboj monster Godzilla vs. Kong.... čtěte zde
Vydáno: 15.03.2024 07:30 v sekci Radar | TV tipy
0
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Oscar 2024: filmem roku je Oppenheimer (11.03.2024 07:07 v Novinky | Zprávy)
- Nejhorším filmem je levný krvavý horor (09.03.2024 14:32 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Sci-fi Duna: Část druhá láká na příběh mesiáše i na jízdu na pouštních červech (01.03.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Trailer: Gentlemani (23.02.2024 14:30 v Novinky | Trailery)
- Jurský svět má nového režiséra (21.02.2024 13:30 v Novinky | Zprávy)
- Luc Besson natočí Drákulu (18.02.2024 09:30 v Novinky | Zprávy)
- Deadpool & Wolverine v prvním traileru (12.02.2024 08:00 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Sněhurka provedla poslední loupež a žije šťastně až na věky (09.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Jurský svět se vrátí (06.02.2024 15:30 v Novinky | Zprávy)
- Recenze: Akční komedie Argylle: Tajný agent je nejslabším filmem Matthewa Vaughna (05.02.2024 12:30 v Recenze | Premiéry)
- Teaser: Longlegs (03.02.2024 13:30 v Novinky | Trailery)
- TV tipy: Na Amistadu sledují knihy smrti očima Tammy Faye (02.02.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Donnie Yen bude znovu Caine (01.02.2024 08:30 v Novinky | Zprávy)
- Trailer: The Ministry of Ungentlemanly Warfare (31.01.2024 09:30 v Novinky | Trailery)
- Kinopremiéry: Tajný agent Argylle má jen jeden život (31.01.2024 07:30 v Radar | Kinopremiéry)
- TV tipy: Přátelé z dovolené mají těžký život a tvoří řetěz bláznů (26.01.2024 07:30 v Radar | TV tipy)
- Oscar 2024: nominace na nejlepší filmy roku vyhlášeny (24.01.2024 09:00 v Novinky | Zprávy)

PREMIÉRA TÝDNE   09/2024

Duna: Část druhá
8/10

Snímek Denise Villeneuva zručně převedl mnohovrstevnatou a významově i dějově komplikovanou románovou předlohu do unikátní filmové podoby poctivého blockbusteru, jenž nestojí jen na akčních atrakcích.

AKTUÁLNĚ V KINECH

Kompletní seznam kinopremiér naleznete zde.

TV TIPY

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ FILMY (poslední týden)

NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ OSOBY (poslední týden)

filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
filmserver.cz - o filmech víme vše
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu