Inferno: Tom Hanks a Felicity Jones na prvních fotkách

Vydáno: 24.12.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

S natočeným dílem adaptace mysteriózní série knih od Dana Browna se již začínají objevovat první fotografie a bližší informace. Fotografie s Tomem Hanksem, Felicity Jones a dalšími najdete v galerii.
Stejně tak jako původní předloha od amerického spisovatele Dana Browna slavila úspěch i její adaptace, přestože z ní většina kritiků nebyla naprosto nadšená, utržila slušné peníze a po sedmileté pauze se dala do pohybu práce na adaptaci třetího dílu. Po Šifře mistra Leonarda z roku 2006 a Andělech a démonech z roku 2009 si budeme moci od 16. října 2016 vychutnat Toma Hankse v roli Roberta Langdona potřetí. K sérii se vrací její původní režisér, který stál za oběma díly, Ron Howard. Ten za ta léta oslavil další úspěchy se snímkem Rivalové či čerstvým V srdci moře.

Langdon se nyní podívá do italské Florencie, kde se probudí v nemocnici a nebude si pamatovat nic z předchozích dnů - brzy ale zjišťuje, že se stal terčem mnoha lidí z neznámých důvodů. A doktorka Sienna Brooks mu se svou znalostí symbologie pomáhá s vyřešením této situace. Kromě Hankse uvítalo obsazení opět novou krev, kterou je letos například Felicity JonesBen Foster, Irrfan KhanOmar Sy či Ana Ularu.

V galerii si nyní můžete vychutnat první fotografie z nadcházejícího sequelu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY