Trailer: hon na imigranty v Desierto od scenáristy Gravitace

Vydáno: 24.12.2015 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Po úspěchu se scénářem k otcově filmu se mladší Cuarón vrhl na režii a po torontském festivalu se jeho první dílo o muži, který se rozhodl začít "lovit" imigranty, brzy podívá i do amerických kin.
Dnes STX Entertainment zveřejnilo první trailer k imigrantskému thrilleru od mexického režiséra Jonáse Cuaróna Desierto. Ten zatím nemá prakticky žádné režisérské zkušenosti, ovšem po scenáristické stránce je již velmi zdatný. Napsal například scénář pro na Oscara nominované sci-fi Gravitace, které režíroval jeho otec Alfonso Cuarón. První snímek juniora z rodiny Cuarónových nese poměrně kontroverzní a aktuální téma pro americkou společnost, kterým je problém s jihoamerickými uprchlíky.

Desierto je však o něco fiktivnější, jelikož sleduje příběh skupiny nelegálních přistěhovalců, která po překročení hranic do USA a putování přes poušť narazí na muže, který se rozhodl stát se samozvaně hraniční stráží a lovcem všech, kdo nezákonně přicházejí do jeho země. Jedná se tedy hlavně o boj o přežití, který však z upoutávky vypadá velmi drsně a poutavě, což můžete sami posoudit v níže umístěném traileru.

Americkou premiéru bude mít celovečerní režisérský debut Jonáse Cuaróna 4. března 2016.

Oficiální trailer filmu Desierto


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY