Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti - plakáty postav

Vydáno: 20.12.2015 12:59 - | foto: facebook tvůrce

Již za necelé čtyři měsíce se kina dočkají superhrdinského souboje Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Naladit se do ponuré atmosféry vám zatím mohou pomoci plakáty se zmíněnými protivníky a krásnou Wonder Woman.
Studio Warner Bros. před pár dny do světa vypustilo tři plakáty k jejich velmi očekávanému snímku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Na těch můžeme vidět ústřední představitele, každého na svém vlastním plakátu. Jsou tu samozřejmě Batman a Superman v podání Bena Afflecka (Zmizelá) a Henryho Cavilla (Krycí jméno U.N.C.L.E.). Oba pány pak doprovází Wonder Woman hraná Izraelskou rodačkou Gal Gadot, jejíž samostatný film nás bude čekat brzy poté.

Podle všeho se snad brzy dočkáme plakátů se zbytkem postav, což by byl logický krok k prodání hvězdného obsazení, které se zde povedlo nashromáždit. Toto trio totiž není jediný důvod přitahující pozornost. V Batmanovi vs. Supermanovi: Úsvit spravedlnosti uvidíme například také Amy AdamsJesseho EisenbergaJenu Malone či Ezru Millera a Diane Lane s Michaelem Shannonem. A ze superhrdinů nás jmenovitě čeká třeba Aquaman či Flash. Je se tedy evidentně na co těšit, a to až do 24. března, kdy bude premiéra.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY