Doba ledová: Mamutí drcnutí - trailer se Scratem ve vesmíru

Vydáno: 19.12.2015 19:03 - | foto: facebook tvůrce

Po pětiminutovém krátkém filmu, ve kterém veverka Scrat bojovala o žalud ve vesmíru, přichází celovečerní vesmírná Doba ledová, její trailer můžete zhlédnout v článku.
Těžko se tomu věří, ale animovaná série Doba ledová s námi je již třináct let a příští rok bude do kin vpuštěn v pořadí pátý díl s podtitulem Mamutí drcnutí. Jen pro rekapitulaci jsme se již ve čtyřech předchozích dílech podívali kromě skutečné doby ledové na oblevu, příchod dinosaurů a i vznik kontinentů na Zemi. Nyní zamíří Doba ledová dokonce do vesmíru, což dává sequelu naprosto nové rozměry a je možné, že právě toto celou sérii ukončí.

V prvním traileru totiž můžeme vidět převážně veverku Scrata (Chris Wedge), která se omylem katapultovala na vesmírné lodi do naší galaxie, kterou pak shodou náhod přetvořila do dnešní podoby a způsobila také příchod meteoritů na zemi. Na konci traileru můžeme vidět i naše staré známé Sida, Diega a Mannyho (John LeguizamoDenis Leary a Ray Romano) a můžeme jen doufat, že boj s meteority přežijí.

To se však dozvíme až 14. července, kdy bude mít Doba ledová: Mamutí drcnutí u nás premiéru.

Oficiální trailer filmu Doba ledová: Mamutí drcnutí


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY