Den nezávislosti: Nový útok začíná v prvním traileru

Vydáno: 13.12.2015 21:07 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok v létě dorazí do kin pokračování klasického blockbusteru z devadesátých let Den nezávislosti - sequel s podtitulem Nový útok se potýká s mimozemskou invazí po dvaceti letech.
Studio 20th Century Fox zveřejnilo první upoutávku na sci-fi sequel Den nezávislosti: Nový útok, který je pokračováním klasiky z roku 1996. Zápletka bude víceméně totožná, nicméně po vzoru hollywoodských "dvojek" zde bude všechno větší - a to i samotné bitvy lidí s mimozemšťany, kteří se po letech vrátí s ještě pokročilejšími technologiemi a většími loděmi (jak vtipně poukazuje Jeff Goldblum). Země ale na tom nebude tak špatně jako minule, protože si díky mimozemským technologiím vylepšila své zbraňové systémy.

Ze známého obsazení se vrátí například Jeff Goldblum nebo Bill Pullman, jako nováčci se představí Liam HemsworthMaika Monroe nebo Charlotte Gainsbourg. Doufejme jen, že pokračování nebude až tak vážné a temné, jak naznačuje trailer, protože tím by Den nezávislosti jistě přišel o kousek svého kouzla.

Trailer zhlédněte níže. Film dorazí do kin 23. června 2016.

Originální trailer filmu Den nezávislosti: Nový útok


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY