Idris Elba kandidátem na hlavní roli v Kingově Temné věži

Vydáno: 14.12.2015 17:35 - | foto: facebook tvůrce

Po nedávné informaci o možnosti obsazení Matthewa McConaugheyho do Temné věže, filmu podle knihy Stephena Kinga, to nyní vypadá, že se přidá další herec velkého kalibru.
Matthew McConaughey ve filmu Interstellar / InterstellarJiž nedávno jsme zde psali, že v adaptaci knihy uznávaného spisovatele Stephena Kinga nazvané Temná věž s největší pravděpodobností uvidíme oscarového Matthewa McConaugheyho v roli ústředního zaporáka této knižní série, jenž se jmenuje Muž v černém. K už tak velmi dobrému herci se nejspíše nyní přidá druhá herecká hvězda, kterou je Idris Elba (Prometheus). Ten by se ve filmu měl objevit jako protiklad McConaugheyho, tedy hlavní hrdina jménem Ronald Deschain.

O celém projektu se toho ví jen pomálu, takže uvidíme, jak se vše zatím vyvine a zda oba jmenovaní nakonec oficiálně podepíší smlouvu. Do kin však již s jistotou dorazí v lednu 2017 pod režisérskou taktovkou Nikolaje Arcela (Královská aféra), premiéra tak bude s menším zpožděním. Původně jsme se totiž Temné věže měli dočkat již v roce 2010, kdy ji měl režírovat Ron Howard, z toho ovšem sešlo z neznámých důvodů...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Nebyl Roland náhodou běloch ? Nechci být označ... (JJ, 15.12.2015 12:21) Reagovat

    Nebyl Roland náhodou běloch ? Nechci být označen za rasově zaujatého ale.. tenhle krok bych moc nepochopil.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY