Rebecca Ferguson opět po boku Cruise v Mission Impossible

Vydáno: 13.12.2015 15:00 - | foto: CinemArt

Před premiérou Mission: Impossible - Národ grázlů byla Rebecca Ferguson poměrně neznámou švédskou herečkou, film ji však vynesl do vyšších hereckých kruhů a mimo jiných projektů by se měla objevit i v pokračování série.
Tom Cruise, Rebecca Ferguson ve filmu Mission: Impossible - Národ grázlů / Mission: Impossible - Rogue NationPoté, co se švédská herečka Rebecca Ferguson objevila v páté instalaci akční série Mission: Impossible s názvem Národ grázlů, dostala její kariéra nepříliš známé herečky velký obrat. Po ztvárnění Ilsy Faust po boku Ethana Hunta v podání Toma Cruise se od srpna dostala do povědomí většiny diváků, ovšem i producentů. Ještě na podzim stihla natočit thriller The Girl on the Train a od nového roku točí s Michaelem Fassbenderem kriminálku The Snowman podle knihy Jo Nesboho. A abychom nezapomněli, také se objevily nepotvrzené zprávy o jejím obsazení do sequelu Alien: Covenant.

I přes všechen úspěch však Ferguson zůstala věrná těm, kdo ji s průlomem pomohli, tedy režiséru Christopheru McQuarriemu a do frančízy se v roli Ilsy navrátí v roce 2017, kdy se bude konat premiéra již šestého dílu, o němž zatím není známo nic kromě faktu, že se vedle ní vrací samozřejmě i Tom Cruise a zmíněný režisér.

Jste rádi, že si Rebecca Ferguson roli zopakuje?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY